Neler Yeni

Geforce Now Görüntü Kalitesi

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
adı üstünde beta kullanıcısısınız bu durumun normal olduğunu düşünüyorum zaten sizlere de bu tür sorunları yaşayıp geri bildiriminizi almak için kod verdiler umarım ki 15 mart'a kadar bu sorun çözülür eğer çözülmez ise 15 martta sunucular dolduğunda oluşacak görüntüyü tahmin bile edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi tuhaftır ki 24 indirme 6 yükleme hızı ile global sunucularda gecikmesiz görüntüde pikselleşme olmadan bedava hesaptan giriyorum sen bir de tr sunucusunda benimkine nazaran 2 kat hızlı internet bağlantısına sahipsin.. ilginç
Yani inşallah betadır diye böyledir diyorum.Geri bildirim yapıp bizde yardımcı olmaya çalışacağım.Zira güzel bir kalite olursa fiyatıda çok uçuk olmaz diye tahmin ediyorum.Aylık 100 tl olsa bile alınır.Pc toplamaya gerek kalmaz.Hele bu devirde pc toplamak çok zor iken.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yani inşallah betadır diye böyledir diyorum.Geri bildirim yapıp bizde yardımcı olmaya çalışacağım.Zira güzel bir kalite olursa fiyatıda çok uçuk olmaz diye tahmin ediyorum.Aylık 100 TL olsa bile alınır.Pc toplamaya gerek kalmaz.Hele bu devirde pc toplamak çok zor iken.
sızılan bilgilere göre haftalık 10, aylık 40 tl gibi bir fiyatı olacakmış zaten her salı yeni yeni oyunları desteklemeye başlıyorlar ben de almayı düşünüyorum

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
sızılan bilgilere göre haftalık 10, aylık 40 TL gibi bir fiyatı olacakmış zaten her salı yeni yeni oyunları desteklemeye başlıyorlar ben de almayı düşünüyorum
Diğer arkadaşların dediklerini yaptım yine aynı.Bu sefer yan tarafta istikrarsız bağlantı yazdı ama can sungur abi yayın yaparken onda da yazmıştı fakat görüntü kaymak gibiydi.İnternetimdemi sorun yoksa sistemde mi anlayamadım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Diğer arkadaşların dediklerini yaptım yine aynı.Bu sefer yan tarafta istikrarsız bağlantı yazdı ama can sungur abi yayın yaparken onda da yazmıştı fakat görüntü kaymak gibiydi.İnternetimdemi sorun yoksa sistemde mi anlayamadım
hangi marka internet sağlayıcısı kullanıyorsunuz ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
türknet kullanıcısı değilim ama turknette belli saatlerde yoğunluk oluyor diye biliyorum o saatlerde mi giriş yaptınız geforce now'a ?
hocam sabah denedim öğlen bir de şimdi hep aynı

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular