dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,627
- İsim
- Ekmeleddin armut
- İlgilendiği Kategoriler
- Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Merhaba Bugün sizlere Nvidia Geforce Now kullanmanın püf noktalarını göstereceğim
1. Adım (İnternet hızı belirleme)
İlk olarak Speedtest.net adresine giderek bir test yapın ve bu testin bir ss'ini alın veya sekmeyi kapatmayın
2. adım (İnternet hızınıza göre ayar yapmak) bu adımımızı yapmak için geforce now'ın ayarlar sekmesine geliyoruz ve yayın akış kalitesi kısmını özel'e çekiyoruz
ben bu ayarı 35 mbps internet üzerinden yaptım peki neden 30 mbps veya 35 girmedim çünkü ben ethernet değil wifi kullanıyorum ve laptop'umun wifi kartı çok iyi değil bu yüzden sık sık dalgalanmalar yaşıyorum ve eğer internetiniz belirlediğiniz bit hızından aşşağı düşerse görüntüde bozulmalar meydana geliyor ben size ideal ayarları aşşağıda vereceğim
3. ve son adım (Sunucu seçme) bu adımı yaparken sizin lokasyonunuz önemli lokasyonunuza en yakın serveri https://status.geforcenow.com/ bakarak öğrenebilirsiniz eğer türkiyede iseniz seçmeniz gereken ve size en yakın server EU Central 3'tür
Kapanış
Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hala problemler yaşıyorsanız çözünürlüğü düşürebilirsiniz veya internetinizle ilgili problem yaşıyorsanız @alpolojix / Leroxy ile iletişime geçebilirsiniz size yardımcı olucaktır
Hi Guys Today I'm gonna show you how to use Nvidia Geforce Now more efficient
1. Adım (İnternet hızı belirleme)
First step (Checking Internet connection speed)
First you need to go Speedtest.com and make a test for checking your internet connection then take screenshot or don't close window of it beacuse you need it later for some options
2. adım (İnternet hızınıza göre ayar yapmak) bu adımımızı yapmak için geforce now'ın ayarlar sekmesine geliyoruz ve yayın akış kalitesi kısmını özel'e çekiyoruz
ben bu ayarı 35 mbps internet üzerinden yaptım peki neden 30 mbps veya 35 girmedim çünkü ben ethernet değil wifi kullanıyorum ve laptop'umun wifi kartı çok iyi değil bu yüzden sık sık dalgalanmalar yaşıyorum ve eğer internetiniz belirlediğiniz bit hızından aşşağı düşerse görüntüde bozulmalar meydana geliyor ben size ideal ayarları aşşağıda vereceğim
I am making this options for 35 mbps internet coonection. I know you asking why am i using 25 beacuse there is lots of wawing in my internet. and if your internet lower than you writed you have some issues like resolution issues or ping problems
25 MBPS | 1920X1080 60 FPS |
15 MBPS | 1280X720 60 FPS |
8-13 OR LOWER | 1024X768 60 FPS OR 1280X720 30 FPS |
3. ve son adım (Sunucu seçme) bu adımı yaparken sizin lokasyonunuz önemli lokasyonunuza en yakın serveri https://status.geforcenow.com/ bakarak öğrenebilirsiniz eğer türkiyede iseniz seçmeniz gereken ve size en yakın server EU Central 3'tür
before editing this option there is one important thing your location go to https://status.geforcenow.com/ and look what server is close to you and select it
Kapanış
Closing
Eğer bu adımları uyguladıktan sonra hala problemler yaşıyorsanız çözünürlüğü düşürebilirsiniz veya internetinizle ilgili problem yaşıyorsanız @alpolojix / Leroxy ile iletişime geçebilirsiniz size yardımcı olucaktır
If you have same problems after you do everything in this topic try to lower your resolution or if you have issues beacuse of your internet connection you can contact with @alpolojix / Leroxy He will help you. Thanks for reading my topic i know there is lots of translations issues but i dont have like a professionel english see you soon
Son düzenleme: