Server kaynaklı olması muhtemel, benim arkadaşlarım memnundu.100 mbps gibi sabit bir internete rağmen donmalar vs. oluşabiliyor.
Server kaynaklı olması muhtemel, benim arkadaşlarım memnundu.100 mbps gibi sabit bir internete rağmen donmalar vs. oluşabiliyor.
Forumda araştırırsan bulursun sorun yaşayanları.Server kaynaklı olması muhtemel, benim arkadaşlarım memnundu.
Şuan ki ekran kartı fiyatlarını zaten biliyorsunuz. Deli gibi fiyatları artmış. Yaza kadar muhtemelen böyle devam edecek. Geforce Now bence mantıklı. (AMA ORTA DÜZEYDE BİR İNTENETİN YOKSA BOŞUNA PARA VERME) Ama yeni gelen açıklamlara göre Türkiye serverleri açılacakmış. Buda büyük ölçüde ping sorunlarını giderecektir. şu an için iyi bir PC yoksa ve birazda iyi bir internetin varsa bence mantıklı.Arkadaşlar benim sistemim şuan maks Need for Speed Most Wanted 2005 kaldırıyor Geforce Now üzerinden istediğim oyunu sistemim kaldırmasa bile oynayabilicek miyim?
İnternetiniz hiç olmazsa 20 MBps ise güzelcene oynarsınızArkadaşlar benim sistemim şuan maks Need for Speed Most Wanted 2005 kaldırıyor Geforce Now üzerinden istediğim oyunu sistemim kaldırmasa bile oynayabilicek miyim?
nasıl deniyoruz yardımcı olur musunBu ne saçma soru yav. Geforce now bedava, deneyebilirsin şuan
Sitesinde 30mpbs ile 1080p 60fps oynatabildiği yazıyor. Eğer internetiniz 30mbps ve üstü ise bence çok mantıklıArkadaşlar benim sistemim şuan maks Need for Speed Most Wanted 2005 kaldırıyor Geforce Now üzerinden istediğim oyunu sistemim kaldırmasa bile oynayabilicek miyim?
Ayarlar kısmından ayarlarsan 60 fps e kadar çıkıyorsun zaten en fazla 60 fps veriyorBende 22/6 var, 720p de 30fps alamıyorum.
Ama arkadaşın 24 varmış, 30fps bile alamayacağını söyledim, belki TR sunucusunda alabilir.Ayarlar kısmından ayarlarsan 60 fps e kadar çıkıyorsun zaten en fazla 60 fps veriyor
Evet oyunlar gefor now'a aitse ama internetin kötüyse hiç girmeni önermiyorum o işe çok ping oluyor iyi günlerArkadaşlar benim sistemim şuan maks Need for Speed Most Wanted 2005 kaldırıyor Geforce Now üzerinden istediğim oyunu sistemim kaldırmasa bile oynayabilicek miyim?