Neler Yeni

Geforce Now premium alınır mı?

Gorkemslx

80+
Beyler bilgisayar fiyatları pahalı, artık oynamaya oyun da kalmadı bana acaba 3 aylık olan teklifi alsammı? 1 saat oyun oynamak için 1 buçuk saat bekliyorum. Sırada öne falan geçebiliyormuşuz etki eder mi??

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
35mbp altı internetin varsa bulaşma 7 aylık deneyim sonuç
eğer alacaksan da euw 1 yıllık hesap 100tl falan itemsatış sitesine bak

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Beyler bilgisayar fiyatları pahalı, artık oynamaya oyun da kalmadı bana acaba 3 aylık olan teklifi alsammı? 1 saat oyun oynamak için 1 buçuk saat bekliyorum. Sırada öne falan geçebiliyormuşuz etki eder mi??
Fiyat pahalı değil. Gayet ucuz. Dünya genelinde 10 euro oldu. Bu da 100 tl

Gorkemslx

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35mbp altı internetin varsa bulaşma 7 aylık deneyim sonuç
eğer alacaksan da euw 1 yıllık hesap 100tl falan itemsatış sitesine bak
25 var bende sabahları 27 ye falan çıkıyor çok gecikme yaşamadım itemsatış falan güvenilir mi??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat pahalı değil. Gayet ucuz. Dünya genelinde 10 euro oldu. Bu da 100 TL
aylık mı 3 aylık mı

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
25 var bende sabahları 27 ye falan çıkıyor çok gecikme yaşamadım itemsatış falan güvenilir mi??

aylık mı 3 aylık mı
Aylın 10 euro oldu globalde. 10 euro da 100 tl olması lazım.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
25 var bende sabahları 27 ye
o zaman almaya değmez beklediğin 3 4 dakika ayrıca 1 saatte 1 kere çıkıp girmekte sorun etceğini sanmıyorum eğer illa alacaksan itemsatış güvenilir mi değil sitedeki satıcı güvenilir mi diye sorman gerek .
Sitede 4 5 gün ilanlara bak bir arkadaş var ucuz fiyata yüklüyor referansıda fazla ondan alırsın belki

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
o zaman almaya değmez beklediğin 3 4 dakika ayrıca 1 saatte 1 kere çıkıp girmekte sorun etceğini sanmıyorum eğer illa alacaksan itemsatış güvenilir mi değil sitedeki satıcı güvenilir mi diye sorman gerek .
Sitede 4 5 gün ilanlara bak bir arkadaş var ucuz fiyata yüklüyor referansıda fazla ondan alırsın belki
benim 24 mbps internetim var 1080p 60fps donmadan oynayabiliyorum

ek olarakta eğer ücretsiz kullanıyorsan geforce now her çık gir yapman gerektiğinde 500 sıra bekliyorsun

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
24mbps internetim var gayet akıcı oynayabiliyorum(720P). Sıra bekleme olarakta 350-500 arası geziyor. Nerdeyse 1 saat bekliyorum ve 1 saat oynayabiliyorum onun için alınır.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
24mbps netim var çok dorğu düzgün deneyim yaşayamadım en az 3 ayı sıkıntılı geçti

benim 24 mbps internetim var 1080p 60fps donmadan oynayabiliyorum

ek olarakta eğer ücretsiz kullanıyorsan geforce now her çık gir yapman gerektiğinde 500 sıra bekliyorsun
euw diyorum ben benim sıra 100ü geçmiyor en fazla 3dk beklemısımdır

Gorkemslx

80+
kanka ben 10 mbps ile oynadım az önce sadece pixel pixel oluyor 25 te hiç sorun yaşamadım

Gorkemslx

80+
Top Bottom