Neler Yeni

Yardım GeForce NOW Premium Almaya Değer Mi ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Ben paparayla aldım üyeyim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum arada oyundan düşüyor bazı hatalarla da karşılaştım ama beni pek rahatsız etmedi bence alınmalı pc kötü ise.
Hocam paparayı nereden alabilirim? Her papara kartı ile alabilir miyim? Papara sanal kart ile olur mu?

30 yeterli değil mi ?
Şu an 35mbps Download ile sıkıntısız oynuyorum birkaç ay önce 24mbps'di o zaman sıkıntı olmuyordu arada pikseller çıkıyor ama wifi ile kullandım ve arada mesafe var. Uygulamadan oynaman tavsiye ederim tarayıcı üzerinden görüntü baya kötü oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Hocam paparayı nereden alabilirim? Her papara kartı ile alabilir miyim? Papara sanal kart ile olur mu?

Şu an 35mbps Download ile sıkıntısız oynuyorum birkaç ay önce 24mbps'di o zaman sıkıntı olmuyordu arada pikseller çıkıyor ama wifi ile kullandım ve arada mesafe var. Uygulamadan oynaman tavsiye ederim tarayıcı üzerinden görüntü baya kötü oluyor
uygulamayı kullanıyorum sıkıntı yok bende

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit

bende black kart var memnunum ininal keko gibi 2 tl kesiyor senden

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Kendim şu anda kullanıyorum ve önce de kullandım. Premium alırsan sıra beklemezsin ve aralıksız 6saat oynayabilirsin. 6 saat aralıksız oynasan bile çıkınca tekrar sıra beklemeden girebilirsin. Her geçen hafta yeni oyunlar da geliyor
Haftalık bedava oyun veriyorlar mı? Oyun indirmeyi filan bekliyor musun?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Black Kart filan nasıl alınıyor olursa lütfen bana yazar mısın bir de

İndirmek için beklemiyorsun bedava oyun vermiyorlar. Her hafta yeni oyunlar geliyor sisteme
paparanın uygulamasından isteyebiliyorsun kimliğinin fotoğrafını çekmen fln gerekiyor kapına kadar geetiriyorlar (kargosu baya yavaş :D ) bide kimliğin fotoğrafını sabah çek (akşam çektiğimde algılamıyordu)

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
paparanın uygulamasından isteyebiliyorsun kimliğinin fotoğrafını çekmen fln gerekiyor kapına kadar geetiriyorlar (kargosu baya yavaş :D ) bide kimliğin fotoğrafını sabah çek (akşam çektiğimde algılamıyordu)
Yaş 14 sıkıntı olur mu?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Top Bottom