Rekabetçi bile sorunsuz oynuyorum. 10ms gecikme var. AdanaHikayeli Single Player oyunlar oynarken internet hızım önemli mi bunda ?
Microsoft cloud TR' ye tam gelse varya asıl o zaman görün şenliği.
O da zamlanıyor artık son 20 günŞu xcloud tam olarak gelse de rahat rahat oynasak.
3 yıllık sızlayanlardanım şimdilik sorun değil.Rekabetçi bile sorunsuz oynuyorum. 10ms gecikme var. Adana
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da zamlanıyor artık son 20 gün
Fiyatları ne olmuş ya bunların böyle
Her oyunu ultrada indirme beklemeden çok iiy oluyor. Bazı oyunlar var mesela bi denemek istiyorsun ama kötü de olabilir. İndirip kötü çıkınca çok büyük hüsrana uğruyor insan. Bunda oyun varsa oynaya bas dene bitti.silindi
Tatil de bilgisayari olmayanlar ici ne super firsat bu arada
Ben de çok kart denedim. Ziraat kredi kartı olmadı. Banka kartlarının neredeyse hiçbiri olmuyor. Ben Paycell, Ziraat KK, KuveytTürk denedim hiçbiri olmadı. Garanti KK ve papara black denemiştim bunlar dışında sorun olmadı.Ödeme yapabilen var mı? 3 farklı kart denedim.
Ben dün gece almıştım, almadan önce sitesini kontrol ettiğimde fiyat normaldi. Hepsiburadadan aldım. Kod aktivasyonu için bi girdim indirim gelmiş. 160₺ ye 1 aylık almıştım. Bu arada geforce now a gamepass geleceği belliydide , tekrar paylaştıklarına göre yakın zamanda gelecek
Ben uzun zamandır alıyorum, şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Daha önce ziraat kredi kartı, iş bankası kredi kartı ile aldım pek çok kez. Anlık sıkıntı olabilirBen de çok kart denedim. Ziraat kredi kartı olmadı. Banka kartlarının neredeyse hiçbiri olmuyor. Ben Paycell, Ziraat KK, KuveytTürk denedim hiçbiri olmadı. Garanti KK ve papara black denemiştim bunlar dışında sorun olmadı.
Xbox Cloud şuan çok kısıtlı. Ayrıca tr ye gelmese de kullanılıyor. Her ne kadar burda sunucu olmasada ortalama bir internet yeterli oluyorMicrosoft cloud TR' ye tam gelse varya asıl o zaman görün şenliği.
Halen devam ediyormu cashback paparada göremedim amaBende Paycell kart var hiçbir şekilde alamıyorum Turkcell bayisine de gittin olmuyor. Papara ile alıyorum Nays ile denemedim
Alıntıyı görüntüle
Önerilen çözünürlük bu. En büyük ekran bu olduğu için kullanıyorum. Çözünürlük 1080p de olsa aynı 22gb