🔥İndirim GeForce NOW Yaz Kampanyası

Microsoft cloud TR' ye tam gelse varya asıl o zaman görün şenliği.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hikayeli Single Player oyunlar oynarken internet hızım önemli mi bunda ?
Rekabetçi bile sorunsuz oynuyorum. 10ms gecikme var. Adana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu xcloud tam olarak gelse de rahat rahat oynasak.
O da zamlanıyor artık son 20 gün

Rekabetçi bile sorunsuz oynuyorum. 10ms gecikme var. Adana

O da zamlanıyor artık son 20 gün
3 yıllık sızlayanlardanım şimdilik sorun değil.

• Beğen
12 ay sözünüze diye bir not koymuş, taahhüt falan mı ne bu

• Beğen
Cloud gaming'e hiç ısınamadım, yani sevemedim. Kullanmak için ihtihacım yok ama ihtiyacım olsa bile yine çok kullanacağımı sanmazdım.

• Beğen
  • Beğen
silindi

Tatil de bilgisayari olmayanlar ici ne super firsat bu arada
Her oyunu ultrada indirme beklemeden çok iiy oluyor. Bazı oyunlar var mesela bi denemek istiyorsun ama kötü de olabilir. İndirip kötü çıkınca çok büyük hüsrana uğruyor insan. Bunda oyun varsa oynaya bas dene bitti.

Ödeme yapabilen var mı? 3 farklı kart denedim.
Ben de çok kart denedim. Ziraat kredi kartı olmadı. Banka kartlarının neredeyse hiçbiri olmuyor. Ben Paycell, Ziraat KK, KuveytTürk denedim hiçbiri olmadı. Garanti KK ve papara black denemiştim bunlar dışında sorun olmadı.

Ben dün gece almıştım, almadan önce sitesini kontrol ettiğimde fiyat normaldi. Hepsiburadadan aldım. Kod aktivasyonu için bi girdim indirim gelmiş. 160₺ ye 1 aylık almıştım. Bu arada geforce now a gamepass geleceği belliydide , tekrar paylaştıklarına göre yakın zamanda gelecek

Ben de çok kart denedim. Ziraat kredi kartı olmadı. Banka kartlarının neredeyse hiçbiri olmuyor. Ben Paycell, Ziraat KK, KuveytTürk denedim hiçbiri olmadı. Garanti KK ve papara black denemiştim bunlar dışında sorun olmadı.
Ben uzun zamandır alıyorum, şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Daha önce ziraat kredi kartı, iş bankası kredi kartı ile aldım pek çok kez. Anlık sıkıntı olabilir

Xbox Cloud şuan çok kısıtlı. Ayrıca tr ye gelmese de kullanılıyor. Her ne kadar burda sunucu olmasada ortalama bir internet yeterli oluyor

• Beğen
Bende Paycell kart var hiçbir şekilde alamıyorum Turkcell bayisine de gittin olmuyor. Papara ile alıyorum Nays ile denemedim

Alıntıyı görüntüle
Önerilen çözünürlük bu. En büyük ekran bu olduğu için kullanıyorum. Çözünürlük 1080p de olsa aynı 22gb
Halen devam ediyormu cashback paparada göremedim ama

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,227
Üyeler
191,528
Son üye
eakdan