Seni neden gerdi bu olay bu kadar insan hakları savunucusu felanmısınEmpati yap kul hakkını boşver müsliman olmayanilirsin ama insan empati yapar tabi insansan
Seni neden gerdi bu olay bu kadar insan hakları savunucusu felanmısınEmpati yap kul hakkını boşver müsliman olmayanilirsin ama insan empati yapar tabi insansan
Koymadan önce düşünecekti onu.Bilerek neden bi insan 50k zarara koymak istesin ki?
Sıkıntı yok allaha şükür sistemim de var paramda var allah sizin gözünüzü doyursun kardeşimAlamadim diye de bu kadar ağlanmaz ki be canım be be canım be
çirkef seniiiiiiiiiiiiiiiGöndermemek istemezlerse napiyim tüketici hakemi ile falan tehdit ediyim mi yardım
Ürünü bana devret, ben hallederim.Göndermemek istemezlerse napiyim tüketici hakemi ile falan tehdit ediyim mi yardım
en kötü hediye çeki felan talep edersinGöndermemek istemezlerse napiyim tüketici hakemi ile falan tehdit ediyim mi yardım
Yok sadece üzülüyorum...Seni neden gerdi bu olay bu kadar insan hakları savunucusu felanmısın
Peki.Başınıza gelirse bir gün ağlamayınKoymadan önce düşünecekti onu.
Konuyu ne ara oraya getirdin ya sen?bu ülkede çıkarcı olmayan bir kişi söyle desem kimseyi söyleyemezsin kanka en başta da devlet büyüklerimiz
Hatalı olan benim, gidip de "Helal etmiyorum malımı" mı diyeceğim? Şahsen ben de almazdım ama alana da yanlış yaptın denmez.Peki.Başınıza gelirse bir gün ağlamayın
canım sıkılınca öyle saçmalıyorum ya sen beni takmaKonuyu ne ara oraya getirdin ya sen?
Doğru düşünce, ben de.Hatalı olan benim, gidip de "Helal etmiyorum malımı" mı diyeceğim? Şahsen ben de almazdım ama alana da yanlış yaptın denmez.