Gorfo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 740
Sen şeysin çünkü kanka şey işte ajhahahshaheAynen kardeşim başkası yapıyo diye sen de yap.Ben niye almıyorum o zaman?
Sen şeysin çünkü kanka şey işte ajhahahshaheAynen kardeşim başkası yapıyo diye sen de yap.Ben niye almıyorum o zaman?
En kötü empati yaparsın işte klasik türk milletiBizdede 12k var istesem hemen 2 tane birden alırdım. Bu insanların yaptığı şey çıkarcılıktır. Önce kendileri yaparlar sonra afet durumu olduğunda "el insaf" diye kendileri empati ararlar.
Peki nereden biliyorsun yanlışlıkla yazdığını? Piyasadaki en pahalı kartı satarken dünyanın kontrolü yapılıyor, ya bilerek yazdılarsa.Kul hakkını düşünüyorum kardeşim.En kötü empati yapıyorum
Ya hocam siz gidin ben zekiyim bunlar kendini avutuyor diye gezin. Sonuçta kaliteli DA üyeleri sırat köprüsünden korkusuzca geçecekya adamın kartı açıktır forumda uygun fiyata RX570 ararken konuyo denk gelmiştir
Sen çok zekisin.Kendini akıllı zannediyosun böyle devam etSen şeysin çünkü kanka şey işte ajhahahshahe
Bilerek neden bi insan 50k zarara koymak istesin ki?Peki nereden biliyorsun yanlışlıkla yazdığını? Piyasadaki en pahalı kartı satarken dünyanın kontrolü yapılıyor, ya bilerek yazdılarsa.
Ben bu işin matematiğini değil ahlakını düşünüyorum. Senin çıkarcılıktan gözün dönmüş.Ne diyo la bu 50 k lik kartı 6 ya aldım nerde kar diyor
belki zengindir asjkdsjsdakjdaSen çok zekisin.Kendini akıllı zannediyosun böyle devam et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilerek neden bi insan 50k zarara koymak istesin ki?
Empati yap kul hakkını boşver müsliman olmayanilirsin ama insan empati yapar tabi insansanHerkesin imanı kendine yapma sen![]()
Alamadim diye de bu kadar ağlanmaz ki be canım be be canım beSen çok zekisin.Kendini akıllı zannediyosun böyle devam et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilerek neden bi insan 50k zarara koymak istesin ki?
O zaman 1tl ye neden koymadı?belki zengindir asjkdsjsdakjda
İki üç tur koklatirim fanlarindan gelirseAlamadim diye de bu kadar ağlanmaz ki be canım be be canım be
bu ülkede çıkarcı olmayan bir kişi söyle desem kimseyi söyleyemezsin kanka en başta da devlet büyüklerimizBen bu işin matematiğini değil ahlakını düşünüyorum. Senin çıkarcılıktan gözün dönmüş.