DaffyGraphic
80+ Silver
gulmezAzıcıkta garibanın yüzü gülsün
gulmezAzıcıkta garibanın yüzü gülsün
Garibana bak sen hele rtx 3090 almak için tetikte bekliyor.Azıcıkta garibanın yüzü gülsün
Ne diyo la bu 50 k lik kartı 6 ya aldım nerde kar diyorBu işin neresinde kar arıyorsun?!
buna tek bir şey söyleyebilirim enaiKredi kartını 15 inde ödedim 12k kullanılabilir bakiye var emin ol fırsatım vardı almadım
kankam sen 57 bin liralık üründe bu hatayı yapmazsın çünkü 57 k bu devirde ne büyük para bir düşünsene bu hata olurmu ilana koyduktan sonra bile 10 kere kontrol edersin satıcı olsan 57 k lan buİnsanlık hali ama yukarda arkadaşın dediğine göre iptal etse bile tüketici heyetine vs. Uğraşınca alıyorsun.Her ne olursa olsun kul hakkı
Kul hakkını düşünüyorum kardeşim.En kötü empati yapıyorumKafana silahmı dayadılar alaydın
Bence de alınması yanlış ama herkesin inancı İslam değil öyle de düşünmek lazım.İnsanlık hali ama yukarda arkadaşın dediğine göre iptal etse bile tüketici heyetine vs. Uğraşınca alıyorsun.Her ne olursa olsun kul hakkı
ya adamın kartı açıktır forumda uygun fiyata RX570 ararken konuyo denk gelmiştirGaribana bak sen hele rtx 3090 almak için tetikte bekliyor.
Bizdede 12k var istesem hemen 2 tane birden alırdım. Bu insanların yaptığı şey çıkarcılıktır. Önce kendileri yaparlar sonra afet durumu olduğunda "el insaf" diye kendileri empati ararlar.Kredi kartını 15 inde ödedim 12k kullanılabilir bakiye var emin ol fırsatım vardı almadım
Evet ama empati yaparsın en azındanMantıklı düşündüğün zaman inancı islam olan biri almaz veya ahl
Bence de alınması yanlış ama herkesin inancı İslam değil öyle de düşünmek lazım.
Herkesin imanı kendine yapma senKul hakkını düşünüyorum kardeşim.En kötü empati yapıyorum