BeklemedeyizAlan arkadaşlar durumla ilgili bilgilendirmeyi yapabilirler mi ?
Aynen kardeşim başkası yapıyo diye sen de yap.Ben niye almıyorum o zaman?Kardeşim ne anlatıyorsun ben almasam illa başkası alacak 85 milyonluk ülke başkası kaar edeceğine ben ederim enayi değilim ya
Beklentimiz o yönde hocam ama bana dondurmadan bedava bile çıkmazdı sanmiyom geleceğiniDüşünsene geliyomuş
Kafana silahmı dayadılar alaydınAynen kardeşim başkası yapıyo diye sen de yap.Ben niye almıyorum o zaman?
usta eminim o fırsat sende olsa hiç düşünmezdin alamadığın için böyle deme bence :/Aynen kardeşim başkası yapıyo diye sen de yap.Ben niye almıyorum o zaman?
Stok bittiği içinÜrün yayından kalkmıştır
İnsanlık hali ama yukarda arkadaşın dediğine göre iptal etse bile tüketici heyetine vs. Uğraşınca alıyorsun.Her ne olursa olsun kul hakkıadam iptal edebilir insanlık hali ama bu fiyatlarda yazarken dikkatli olacak o da
Azıcıkta garibanın yüzü gülsünİnsanlık hali ama yukarda arkadaşın dediğine göre iptal etse bile tüketici heyetine vs. Uğraşınca alıyorsun.Her ne olursa olsun kul hakkı
Kredi kartını 15 inde ödedim 12k kullanılabilir bakiye var emin ol fırsatım vardı almadımusta eminim o fırsat sende olsa hiç düşünmezdin alamadığın için böyle deme bence :/