Bilemiyoruzki fatura kesildiğiniFatura kesilmediyse yapabileceğin bir şey yok.
Bilemiyoruzki fatura kesildiğiniFatura kesilmediyse yapabileceğin bir şey yok.
Faturan var mı mail olarak gelmiştir belkiTHH ye başvursam kartı alabilir miyim
Alıcıyı maddi anlamda eksiye sokmadığı için pek olumlu dönüş olmaz bence mahkemeye gitseler bile.Konuda mahkeme yoluyla rtx 3090 nı alabileceklerini dayir yorumlar okudum ondan dedim
Fatura yok da benim paramı boşu boşuna tuttular diye şikayet etsem mantıken haklı çıkmam lazımFaturan var mı mail olarak gelmiştir belki
Benim hayallerimle oynadılar diye de ekle.Fatura yok da benim paramı boşu boşuna tuttular diye şikayet etsem mantıken haklı çıkmam lazım
Mail gelmediyse ve sitede gözükmüyorsa kesilmemiştir.Bilemiyoruzki fatura kesildiğini
Fatura yok da benim paramı boşu boşuna tuttular diye şikayet etsem mantıken haklı çıkmam lazım
Öyle ama
Haklı bir sebep, şirketi üstüne geçirirler.benim paramı boşu boşuna tuttular diye şikayet etsem
Sahte fatura hazırlasam online PDF editor dan haklı çıkar mıyımHaklı bir sebep, şirketi üstüne geçirirler.
Bu arada ben sizin gibileri bilmiyor muyum ya paran yok ya yaşın küçük babandan para koparamadin yada para var 6 k ya böyle bir kart mi verilir diyip cesareti olmayan dolandırilmak istemeyen AMA başkaları da almasın isteyen çekemeyen tiplersiniz hemen de dini İslami araya katıyorlar bu tipler yok ahlak şu bu ahsbahahs sana son mesajimdi ahlaklı adamAhlaksız
Kurtuluş için küçük bir bedelSahte fatura hazırlasam online PDF editor dan haklı çıkar mıyım
İptal oldu bile15 sayfalık konu olmuş.
Eğer cidden bu fiyata verirlerse kükreyim.
Hayır, hayır uluyum.