Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fatura kesilmedi ne yapmalıyım şu aşamada
Tüketici başvurursun ama sağlam kovalaman gerekiyor ardını dilekçe verirken çok sağlam bir şikayet formu doldurman gerekiyor Madde madde.
Şu dönemde Tüketici mahkemeleri nasıldır bilmiyorum pandemi den önce üstlerine düşüyorlardı şimdi pek sallamıyorlar diye duydum sağdan soldan.
Ben Arçelik'teyim son zamanlarda servis hatasını bile kullanıcı'ya yüklüyor tüketici heyetleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ata
Teşekkür ediyorum ahlaksız varlık.Özelden numaranı veya instagramını yazarsan inanman için ss atabilirim.Merak etme cesaretimde var birde gittigidiyor çok güvenilir bir site cesarete de gerek yok.Ancak sen ve senin gibiler ahlaksız oldukları için benim dediklerimi anlayamıyosunuz.Hiçbir dine inanmak zorunda değilsin ama ahlaklı olmak zorundasın.Empati bile kuramıyorsun.O yüzden senle tartışmaya gerek yok.Umarım bir gün beni anlarsın.
Sen burada insanlara yaptığı davranıştan dolayı hakaret edemezsin. İlk önce ağzını topla saygı çerçevesinde bir şeyleri anlat yada tartış.

Yasir

80+
Reis ben ekran video kaydı aldım faydası olur mu kdkdk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana inat bu kartı alacam buraya da kocaman paylaşacağım bu adamı rapor edermisiniz bu arada ettiği hakaretten dolayı sjhahhahdd
Al paylaş.

Sen burada insanlara yaptığı davranıştan dolayı hakaret edemezsin. İlk önce ağzını topla saygı çerçevesinde bir şeyleri anlat yada tartış.
Ortada ahlaksızlık olduğu için belirttim sadece

Gayet saygılı bir şekilde anlattım

cfranko

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tüketici başvurursun ama sağlam kovalaman gerekiyor ardını dilekçe verirken çok sağlam bir şikayet formu doldurman gerekiyor Madde madde.
Şu dönemde Tüketici mahkemeleri nasıldır bilmiyorum pandemi den önce üstlerine düşüyorlardı şimdi pek sallamıyorlar diye duydum sağdan soldan.
Ben Arçelik'teyim son zamanlarda servis hatasını bile kullanıcı'ya yüklüyor tüketici heyetleri.
Çok fazla tanıdık avukat var bi sorucam

odemirel0

80+ Bronze

cfranko

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Al paylaş.

Ortada ahlaksızlık olduğu için belirttim sadece

Gayet saygılı bir şekilde anlattım
Umarım bir gün kendini kandırmaktan vazgeçersin cennet ahlaklı kardeşim benim .d

odemirel0

80+ Bronze
Top Bottom