Lan olm boş yapma işine bak lan sanane alırsak alırız günahı bizeBunu raporladım hiçbir şey yok ama ahlaksız deyince hakaret oluyor.Peki adminler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayal kurmaya devam mı
Lan olm boş yapma işine bak lan sanane alırsak alırız günahı bizeBunu raporladım hiçbir şey yok ama ahlaksız deyince hakaret oluyor.Peki adminler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayal kurmaya devam mı
sahte evraktan evine mali şube gelince @cfranko nun sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü sizâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahvalSahte fatura hazırlasam online PDF editor dan haklı çıkar mıyım
Avukat ne diyecek onu merak ediyorum aradım açmadı geri arar birazdansahte evraktan evine mali şube gelince @cfranko nun sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü sizâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval Alıntıyı görüntüle
İptal edildihocam kart gelince konu açar mısınız rica etsem merak ettim de xd
Kanka çekemiyor çıldırtma adamı az kalsın kalp krizi geçirecekti iptal olmasaydı sjahahshdÖyle deme belki zorla alırım
.Lan olm boş yapma işine bak lan sanane alırsak alırız günahı bize
Geldi şuan kartınız.Kapıda aras kargo aç kapıyıKanka çekemiyor çıldırtma adamı az kalsın kalp krizi geçirecekti iptal olmasaydı sjahahshd
Kendi alamadı diye kuduruyor da bize de gelmedi kart zaten kötü olduKanka çekemiyor çıldırtma adamı az kalsın kalp krizi geçirecekti iptal olmasaydı sjahahshd
Babasından para alamadı kanka evin kapılarını yumruklamistir kindo çikolatalı sütünü içe içe skahshjdKendi alamadı diye kuduruyor da bize de gelmedi kart zaten kötü oldu
Annende numaram var arada sana da yollim süt.Babasından para alamadı kanka evin kapılarını yumruklamistir kindo çikolatalı sütünü içe içe skahshjd
Adama "ahlaksız varlık" dersen hakaret olurBunu raporladım hiçbir şey yok ama ahlaksız deyince hakaret oluyor.Peki adminler
Aynen dostum saygı,ahlak,empatiAnnende numaram var
BAN BAN BAN HOPPPAAAAAAnnende numaram var arada sana da yollim süt.