Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben dolandırılmadım belki ama üstteki taksit yapan kişi bence dolandırılmış adam 6 ay taksit yapmış şimdi o taksitin geri yatması 6 ay sürecek ayrıca benim paramı da 1 saatliğine orda tuttu
Bu ekonomide, bu ürünlerin 5K gibi bir fiyata satılmayacağını, bunun ya bir yanlışlık ya da bir dolandırıcılık olabileceğini düşünüp hareket etseydiniz de satın alıp bu "gelecek mi gelmeyecek mi" kumarına girmeseydiniz.

odemirel0

80+ Bronze
Sözlerimi belli kişilere söyledim, "adilik" derken de yaptıkları eyleme ithafen söyledim onu. Kişiliklerine "adi" demedim yani.
Herkesin günahına kendine sevabıda kendine milleti düzeltmeye çalışmayın kendiniz doğru olun yeter her koyun kendi bacağından

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Sözlerimi belli kişilere söyledim, "adilik" derken de yaptıkları eyleme ithafen söyledim onu. Kişiliklerine "adi" demedim yani.
Allah var fırsattan faydalandım ama herhangi bir yorum yapmadım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu ekonomide, bu ürünlerin 5K gibi bir fiyata satılmayacağını, bunun ya bir yanlışlık ya da bir dolandırıcılık olabileceğini düşünüp hareket etseydiniz de satın alıp bu "gelecek mi gelmeyecek mi" kumarına girmeseydiniz.
Belki ben denk geldim aldım 50.000 lira olduğunu bilmiyordum bu kartın denk geldim ürünü beğendim aldım yani asıl ederi umrumda değil burda bi mağduriyet var

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Herkesin günahına kendine sevabıda kendine milleti düzeltmeye çalışmayın kendiniz doğru olun yeter her koyun kendi bacağından
Her koyun kendi bacağından dersek baştan kaybederiz. Hiçbir insan tek başına (şu dünyada) hayatta kalamaz. Siz kendi çıkarlarınıza, o kendi çıkarlarına, bu kendi çıkarlarına göre hareket ederse içerisinde bulunduğumuz bu bozuk, kırık düzeni nasıl geri rayına oturtmayı düşünüyorsunuz?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Ben dolandırılmadım belki ama üstteki taksit yapan kişi bence dolandırılmış adam 6 ay taksit yapmış şimdi o taksitin geri yatması 6 ay sürecek ayrıca benim paramı da 1 saatliğine orda tuttu
Senin 1 saatlik paranı orda tuttu diye kimse sana da 50k lık ekran kartını göndermez hala neyin pesşindesiniz ben anlamadım gerçekten o ekran kartını alabileceğinizi düşünemeniz bile saçma

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Belki ben denk geldim aldım 50.000 lira olduğunu bilmiyordum bu kartın denk geldim ürünü beğendim aldım yani asıl ederi umrumda değil burda bi mağduriyet var
Bunun için de tüketicinin araştırma yapması, almadan önce kontrol etmesi gerekiyor. Hani satıcı için diyorsunuz ya fiyat koymadan önce kontrol etmeli diye, aynı mantık :).

odemirel0

80+ Bronze
O şekilde hareket etmeseydiniz öyle yapmasaydınız sizin düşüncelerinize göremi yaşayacağız

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Senin 1 saatlik paranı orda tuttu diye kimse sana da 50k lık ekran kartını göndermez hala neyin pesşindesiniz ben anlamadım gerçekten o ekran kartını alabileceğinizi düşünemeniz bile saçma
Düşünmüp almalarından çok satıcıya yanlış ve haksız puanlama yapıp böyle ağır konuşmalarına çok sinirlendim...

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Düz mantık düşününce haklısınız ama kanunların bi işleyişi var ben 1 saatliğine o parayı oraya vermeseydim o parayla başka şeyler yapacaktım belki yani tabi ki o parayla bir şey yapmayacaktım 1 saatte ama sonuçta benim paramı tuttu

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom