MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Bunlar benim KENDİ düşüncelerim değil, temel mantık.O şekilde hareket etmeseydiniz öyle yapmasaydınız sizin düşüncelerinize göremi yaşayacağız
Bunlar benim KENDİ düşüncelerim değil, temel mantık.O şekilde hareket etmeseydiniz öyle yapmasaydınız sizin düşüncelerinize göremi yaşayacağız
O parayı kendi rızanızla veren sizsiniz. Ganyan bayiilerinde loto oynamak gibi. Kaybetsen de kazansan da bu senin seçimin.Düz mantık düşününce haklısınız ama kanunların bi işleyişi var ben 1 saatliğine o parayı oraya vermeseydim o parayla başka şeyler yapacaktım belki yani tabi ki o parayla bir şey yapmayacaktım 1 saatte ama sonuçta benim paramı tuttu
Ben o ürün gelsin diye o parayı veriyorum ama iptal edilsin diye değilO parayı kendi rızanızla veren sizsiniz. Ganyan bayiilerinde loto oynamak gibi. Kaybetsen de kazansan da bu senin seçimin.
Aynen öyle. Zaten olmayacak bir şey için böyle riske girip, olumsuz dönüş alınca da satıcıya yüklenmeleri saçma.İptal olacağı kesin bişeyi neden taksitle alınır bu kadar saf olmayın cezasını çeksin 6 ay bekleyerek satıcı yerine koyun kendinizi , çakallık yaparsan sonucuna katlanırsın
Yav işine gücüne bak fırsatın olsa direk yapışırdın Gelip burda bana polyyannacılık oynamaBunlar benim KENDİ düşüncelerim değil, temel mantık.
Yanlış yazılmıştır hocam 5k olma ihtimali yok.![]()
Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi, temel mantığınızı kullanığ o ürünün o fiyata satılamayacağını düşünmeniz lazım. Zaten satın almadan önce biliyordunuz o kartların 50K olduğunu, bile bile aldınız.Ben o ürün gelsin diye o parayı veriyorum ama iptal edilsin diye değil
herkes sizin gibi fırsatçı değil herkes yerde gözrdüğü cüzdanı alıp boşaltmaz sonuçta ikiside haksız paraYav işine gücüne bak fırsatın olsa direk yapışırdın Gelip burda bana polyyannacılık oynama
Kardeşim doğru söyle bu kartı 5 k ya koyan elaman sen misin yoksa sjqhgqhqhdhjDediğim gibi, temel mantığınızı kullanığ o ürünün o fiyata satılamayacağını düşünmeniz lazım. Zaten satın almadan önce biliyordunuz o kartların 50K olduğunu, bile bile aldınız.
Fırsatım vardı zaten, istediğim miktarda verebileceğim paramda. Dediklerimden bir şey anlamanızı beklemiyorum zaten, düşüncelerinizin ne amaç ve seviyede olduğu açık.Yav işine gücüne bak fırsatın olsa direk yapışırdın Gelip burda bana polyyannacılık oynama
Dediğim gibi, temel mantığınızı kullanığ o ürünün o fiyata satılamayacağını düşünmeniz lazım. Zaten satın almadan önce biliyordunuz o kartların 50K olduğunu, bile bile aldınız.