Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
Gerçek olamayacak kadar güzeldi zaten. :D

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Deniz Bey

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Annende numaram var arada sana da yollim sü

Annende numaram var arada sana da yollim süt.
İşte bundan bahsediyorum kim en çok ahlaktan bahsederse en ahlaksız insan odur arkadaşlar böyle tipleri dinlemeyin 15 sayfa ahklak dedi ilk ana bacı kattı .dd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annende numaram var arada sana da yollim süt.
Banın hayırlı olsun kanka biz rtx 3090 alamadık ama sen aldın banini ho jdjdjsj

odemirel0

80+ Bronze
İşte bundan bahsediyorum kim en çok ahlaktan bahsederse en ahlaksız insan odur arkadaşlar böyle tipleri dinlemeyin 15 sayfa ahklak dedi ilk ana bacı kattı .dd
Trip uğruna ban yedi jahshdu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Aga adam yaptığı hatada binlerce lira zarara uğramamak için iptal etmiş siparişleri, bazıları da direkt negatif yorum vermiş sayfasına. Üstelik sayfasının puanı iyiyken haksız yere alıyor bu negatif puanları... bir de "batsın bu satıcı, berbat yorum bırak da profili bozulsun" falan diyor millet... Ne duruma geldik, nasıl bir seviyesizliktir bu? Tamam, sipariş gelmedi diye üzülmüş veya haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz ama bunun için gidip de adamın ekmek teknesini batırmayın. Zaten siparişin gelmeyeceğini, yanlış fıyatlandırma yapıldığını bile bile ne bu adilik? Adam parayı geri göndermiş üstelik, dolandırmamış da yani sizi... Cidden insanların bir an önce insan olmayı hatırlamaya ihtiyacı var.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Aga adam yaptığı hatada binlerce lira zarara uğramamak için iptal etmiş siparişleri, bazıları da direkt negatif yorum vermiş sayfasına. Üstelik sayfasının puanı iyiyken haksız yere alıyor bu negatif puanları... bir de "batsın bu satıcı, berbat yorum bırak da profili bozulsun" falan diyor millet... Ne duruma geldik, nasıl bir seviyesizliktir bu? Tamam, sipariş gelmedi diye üzülmüş veya haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz ama bunun için gidip de adamın ekmek teknesini batırmayın. Zaten siparişin gelmeyeceğini, yanlış fıyatlandırma yapıldığını bile bile ne bu adilik? Adam parayı geri göndermiş üstelik, dolandırmamış da yani sizi... Cidden insanların bir an önce insan olmayı hatırlamaya ihtiyacı var.
Bu kadar merhametli olmanın kimseye faydası yok 50.000 liralık şeyin fiyatını yazarken bu kadar dikkatsiz ise sorun onda bende değil.

odemirel0

80+ Bronze
Başkasının sorunu size neden dert oluyor anlamıyorum adilik felan derken hayırdır nerden geliyor bu samimiyet taksitli aldım ben 6 ay taksit dönmesini bekleyeceğim sonuçta mağduriyetim var

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Başkasının sorunu size neden dert oluyor anlamıyorum adilik felan derken hayırdır nerden geliyor bu samimiyet taksitli aldım ben 6 ay taksit dönmesini bekleyeceğim sonuçta mağduriyetim var
Taksitli aldıysan çok kötü. 6 ay kredi kartı limiti bloke olacak şimdi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu kadar merhametli olmanın kimseye faydası yok 50.000 liralık şeyin fiyatını yazarken bu kadar dikkatsiz ise sorun onda bende değil.
Tamam kendi hatası onu anladık da gidip adamın profilini niye batırmaya çalışıyorsunuz ki? Hoş mu bu? Adam bile bile sizi dolandırmamış, size yalan atmamış sadece bir hatalı yazım yapmış. Bu yüzden mi bu kadar aşağılayıcı, sert yorumlar yapıyorsunuz adama?

odemirel0

80+ Bronze

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sözlerimi belli kişilere söyledim, "adilik" derken de yaptıkları eyleme ithafen söyledim onu. Kişiliklerine "adi" demedim yani.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tamam kendi hatası onu anladık da gidip adamın profilini niye batırmaya çalışıyorsunuz ki? Hoş mu bu? Adam bile bile sizi dolandırmamış, size yalan atmamış sadece bir hatalı yazım yapmış. Bu yüzden mi bu kadar aşağılayıcı, sert yorumlar yapıyorsunuz adama?
Ben dolandırılmadım belki ama üstteki taksit yapan kişi bence dolandırılmış adam 6 ay taksit yapmış şimdi o taksitin geri yatması 6 ay sürecek ayrıca benim paramı da 1 saatliğine orda tuttu

Top Bottom