Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

En İyi Cevap
3
Tüketici olarak Yanlış fiyat girilmiş bir ürünü size temin etmek zorundalar.
3 Adet yanlış fiyat girilmiş ürün aldım Tüketici mahkemesi tarafından.
+ Forumda İtopya ile yanlıs fiyat yüzünden bir arakdaşın tüketici heyeti ile itopya'ya ceza aldırmıştı.
Tam bunu diyecektim siz satın aldığınızda vermek zorundalar tüketici hakem heyeti ile ürünü alırsınız.Satın alıp uğraşın baya değer

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ata
3. maddeyi okursanız ne denilmesi istendiğini anlarsınız. Sen satıcısın ve bir iş yapıyorsun. Bu işi yaparken hele ki belli bir sektörün en pahalı ürününün satışını yapıyorsan fiyat etiketi yada fiyatı yazarken dikkat etmelisin. Bunu alan alıcı haksız değildir. Yok kul hakkı falan filan bahsedip ortalığı karıştırmayın. Satıcılar stoklarda kalmayınca ürünleri ederinden fazla fiyata satışa koyunca kul hakkı olmuyor böyle olunca hemen primciler ortaya çıkıyor.
Konuyu saptırmayın uzun lafın kısası bir tüketici gördüğü bir ürünü hangi fiyatta görüyorsa o fiyattan alma hakkına sahiptir. Alan arkadaşlar mahkemeye başvurup haklarını savunabilirler ben yetişmiş olsaydım bende alacaktım.
1643218065054.png

majorw0w

80+ Silver
Bugün bu konuda toplumumuzda ne zihniyette insanlar olduğunu gördük. Bu insanlar bugün para iadesi almış olabilirler ve şimdi "bişey kaybetmedim" diye düşünecekler. (Gidip mahkemede rtx 3090 nın peşinde koşup satıcıyı mağdur etmeye çalışanlardan bahsediyorum. Acaba nolcak alıyım diyenlere değil)
İstanbul'da kar yağdı ertesi gün kabak 25 patates 6 çarliston 30 TL civarında satıldı. Milletimiz kadar fırsatçı millet yoktur. Ekonomi kötü eyvallah milletin hiç mi suçu yok? Stok yapıp bekleteni mi dersin dolar 10 kuruş yükselince 3000tl üstüne fiyat çeken mi dersin her şey var. Ceza kesiliyor marketlere hop ertesi gün zami dayamış senden ödüyor o cezaları. Gram üzülmüyorum bir de ahlâk dersi veriyorlar niye pahalı diyorlar.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tüketici hakem heyetinde haksız çıkınca para istiyorlar mı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
THH eskisi kadar tüketici lehine karar vermiyor artık. Satıcı ürün stokta yok deyip sıyrılabiliyor, muhtemelen fatura da kesilmeden iptal edilecek.

odemirel0

80+ Bronze

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
THH eskisi kadar tüketici lehine karar vermiyor artık. Satıcı ürün stokta yok deyip sıyrılabiliyor, muhtemelen fatura da kesilmeden iptal edilecek.
İptal edildi zaten de bunu zorla almanın bir yolu yok mu mesela benim paramı boş yere tuttular kredi kartımı limitimi boş yere bloke ettiler ben ürünü istiyorum falan diye.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sistem otomatik fatura keserse ve mail yollarlarsa size ürün her türlü alırsın tüketici cart curt ama fatura kesmeden iptal ederlerse ugrasırsın.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sistem otomatik fatura keserse ve mail yollarlarsa size ürün her türlü alırsın tüketici cart curt ama fatura kesmeden iptal ederlerse ugrasırsın.
Fatura kesilmedi ne yapmalıyım şu aşamada

Yasir

80+
Uygunsuz davranış
Bu arada ben sizin gibileri bilmiyor muyum ya paran yok ya yaşın küçük babandan para koparamadin yada para var 6 k ya böyle bir kart mi verilir diyip cesareti olmayan dolandırilmak istemeyen AMA başkaları da almasın isteyen çekemeyen tiplersiniz hemen de dini İslami araya katıyorlar bu tipler yok ahlak şu bu ahsbahahs sana son mesajimdi ahlaklı adam
Teşekkür ediyorum ahlaksız varlık.Özelden numaranı veya instagramını yazarsan inanman için ss atabilirim.Merak etme cesaretimde var birde gittigidiyor çok güvenilir bir site cesarete de gerek yok.Ancak sen ve senin gibiler ahlaksız oldukları için benim dediklerimi anlayamıyosunuz.Hiçbir dine inanmak zorunda değilsin ama ahlaklı olmak zorundasın.Empati bile kuramıyorsun.O yüzden senle tartışmaya gerek yok.Umarım bir gün beni anlarsın.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Reis ben ekran video kaydı aldım faydası olur mu kdkdk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ediyorum ahlaksız varlık.Özelden numaranı veya instagramını yazarsan inanman için ss atabilirim.Merak etme cesaretimde var birde gittigidiyor çok güvenilir bir site cesarete de gerek yok.Ancak sen ve senin gibiler ahlaksız oldukları için benim dediklerimi anlayamıyosunuz.Hiçbir dine inanmak zorunda değilsin ama ahlaklı olmak zorundasın.Empati bile kuramıyorsun.O yüzden senle tartışmaya gerek yok.Umarım bir gün beni anlarsın.
Sana inat bu kartı alacam buraya da kocaman paylaşacağım bu adamı rapor edermisiniz bu arada ettiği hakaretten dolayı sjhahhahdd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom