Yav işine gücüne bak nahshshsus her fırsati kollayan adamlar burda hak bekçiliği yapıyor .d.d
Yav işine gücüne bak nahshshsus her fırsati kollayan adamlar burda hak bekçiliği yapıyor .d.d
La kaç milyonluk dünya nüfusu git başkasına felsefe yap neyi düzeltmeyi planlıyon işine gücüne bak hee ben fırsatçıyım nolcak yani sen dedin diye yapmıcammıO başkasının derdi diyorsun ya, o da senin gibi benim gibi bir insan. Kendi ailesi olan, kendi ihtiyaçları olan biri sadece. Ben sırf kendimi düşünüp bencillik yaparsam ne ben ne de dünya kazanır. Sonuç olarak herkes bir noktada kaybeder.
Tartıştığın kişiler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun, kafandan sallıyorsun. Anlamıyorum dedin ya, ben de sebebini attım; hala anlamıyorsun tabii.Yav işine gücüne bak nahshshsus her fırsati kollayan adamlar burda hak bekçiliği yapıyor .d.d
siz vallaha insanlıktan nasibiniz almamışsınız en azından cebimde 45 bin lira eksiğim olsun ama en azından arkamdan fırsatçı demesinlerYav git namazını kıl uyu o zaman herkes müsluman kesiliyor başımıza
Yav işinize bakın hadi ya milletin derdi size dert olmasın stres yapar oda saç döker beyazlatır boşverin sizTartıştığın kişiler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun, kafandan sallıyorsun. Anlamıyorum dedin ya, ben de sebebini attım; hala anlamıyorsun tabii.
Yiyecek tabi shhavavsbsOlm adam ceza yemiş znxksjdlajznalsj
Doğru olanı anlatmak, göstermek için kimseyi tanımam gerekmez. İnançlardaki peygamberler de bu şekilde yaymıştır, aşılamıştır doğruluğu. Tabii siz bir inanca mensupsanız, orası beni ilgilendirmez.La kaç milyonluk dünya nüfusu git başkasına felsefe yap neyi düzeltmeyi planlıyon işine gücüne bak hee ben fırsatçıyım nolcak yani sen dedin diye yapmıcammı
E yani ?siz vallaha insanlıktan nasibiniz almamışsınız en azından cebimde 45 bin lira eksiğim olsun ama en azından arkamdan fırsatçı demesinler