Neler Yeni

Gelin sohbet edelim, YKS rutininiz nasıl gidiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Aynı şekilde. İnşAllah iyi gelir sonuçlar.Denemeler bazen iyi bazen kötü geliyor ama iyi bekliyorum genel olarak.
Denemeler genelde YKSye göre daha zor oluyor. Eğer 2021 gibi bir sınavla karşı karşıya kalmazsak deneme netlerinin üstüne çıkabilirsin bence rahatlıkla. Bakalım artık hiç mezuna kalma hevesi yok bende, iyi bir üniversite için 1 yıl daha feda edilebilir ancak cidden 1.5 yıldır sosyal hayattan her geçen gün daha çok kısarak ilerliyorum, inanılmaz daraltıyor gerçekten. Umarım gönlümüze göre olur.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,446
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Denemeler genelde YKSye göre daha zor oluyor. Eğer 2021 gibi bir sınavla karşı karşıya kalmazsak deneme netlerinin üstüne çıkabilirsin bence rahatlıkla. Bakalım artık hiç mezuna kalma hevesi yok bende, iyi bir üniversite için 1 yıl daha feda edilebilir ancak cidden 1.5 yıldır sosyal hayattan her geçen gün daha çok kısarak ilerliyorum, inanılmaz daraltıyor gerçekten. Umarım gönlümüze göre olur.
Neyi daraltıyo abi? açık konuşsan? :ROFLMAO:

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
11. Sınıfım yazın işte çalışıp 12. Sınıfta başlayacağım. Sizce MSÜ'ye yetişir miyim? Bilgim tamamen sıfır olmasada matematiğim yok sayılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Neyi daraltıyo abi? açık konuşsan? :ROFLMAO:
Her gün ders çalışmak zorunda olmak daraltıyor hocam. Bence dediklerim gayet açık, her gün aynı şekilde masa başına oturup ders çalışmak kolay iş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
11. Sınıfım yazın işte çalışıp 12. Sınıfta başlayacağım. Sizce MSÜ'ye yetişir miyim? Bilgim tamamen sıfır olmasada matematiğim yok sayılır.
Eylülden Mart-Nisan aylarına kadar olan bir süreden bahsediyoruz. O kadar aylık çalışmayla illa ki önemli yol katedilir ancak AYT ile bir 0 olan TYT nasıl yürütülür bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eylülden Mart-Nisan aylarına kadar olan bir süreden bahsediyoruz. O kadar aylık çalışmayla illa ki önemli yol katedilir ancak AYT ile bir 0 olan TYT nasıl yürütülür bilmiyorum.
İlla forumda bu tarz bir durumdan toparlayan arkadaşlar vardır, sıfırdan başlayıp çok iyi işler başaranlar oluyor elbette.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Çok hata ettim zamanında çalışmayarak, en azından MSÜ tuttursam veya JAMYO yönelebilirim, konudan alakasız sisteminiz baya sağlammış.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,446
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Her gün ders çalışmak zorunda olmak daraltıyor hocam. Bence dediklerim gayet açık, her gün aynı şekilde masa başına oturup ders çalışmak kolay iş değil.
Hay arkadaş bende sandım neyse ya hayırlı geceler :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Çok hata ettim zamanında çalışmayarak, en azından MSÜ tuttursam veya JAMYO yönelebilirim, konudan alakasız sisteminiz baya sağlammış.
Teşekkür ederim hocam. MSÜ için çalışacaksanız sadece bence kesinlikle toparlanabilir. Matematik bir tık daha süreç işi günümüz sisteminde. Problemler geometri vs. bir anda oturmuyor ancak temel matematiği olan herkes düzenli çalışmayla yapacak hale gelebilir. Eylül ayından başlayarak MSÜ’ye kadar çalışırsanız bence başarılı olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,258
Üyeler
163,131
Son üye
313-1415926535
Top Bottom