Neler Yeni

Geliştirdiğim korku oyunu Steam'de desteklerinizi bekliyor.

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
mesut gül
ön gösterim güzel ama oyun gece 12'de evde yalnızken sıçıttırıyorsa o zaman iyi dir. sıçıttırmıyorsa da fena değildir.
Korku ögelerini yerinde tutmaya çalıştık, her dakika başı bir şey yok bunun hem oyuncuyu korkuya alıştırabileceğini ve sıkıcı bir hale getirebileceğini düşündük. Yorumunuz için teşekkür ederim steam istek listenize ekleyerek bize büyük bir destek olmuş olursunuz. 😊🙌

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Doğukan Yazıcı
bizim bağımsızlar neden hep korku oyunu yapıyor?
Oyun geliştirme bilgim yok sadece duyduğumu söylüyorum, sanırım korku oyunu yapmak kısmen simülasyon / aksiyon / fps tarzı oyunlardan daha kolay. Bir mekan ayarlayıp korku ögeleri ekliyorsunuz, çok mekanik yok. Yayıncıların da oldukça tercih ettiği, izlemesi keyif veren bir tür. Çok da bütçe istemiyordur hâliyle. Korku olsun olmasın bir şeyler yapılıyor olması güzel diyelim.

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
mesut gül
ara sahnelerde 3.Şahıs açısından kesitler olursa iyi durur gibi şuan ki haliyle de güzel duruyor lakin buna benzer birçok oyun var gibi azıcık sizi temsil edecek detaylar eklerseniz daha güzel olabilir. kolay gelsin.
Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Destek olmak isterseniz Steam istek listenize ekleyip bize büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.🙌😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun geliştirme bilgim yok sadece duyduğumu söylüyorum, sanırım korku oyunu yapmak kısmen simülasyon / aksiyon / fps tarzı oyunlardan daha kolay. Bir mekan ayarlayıp korku ögeleri ekliyorsunuz, çok mekanik yok. Yayıncıların da oldukça tercih ettiği, izlemesi keyif veren bir tür. Çok da bütçe istemiyordur hâliyle. Korku olsun olmasın bir şeyler yapılıyor olması güzel diyelim.
Merhaba, Her oyun türünün kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var. Çoğu bağımsız oyun geliştiricilerin korku türünü seçmesinde sizin dediğiniz sebepler yer alıyor. Eğer ki bize destek olmak isterseniz steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz. 🙌

f4hredd1n

80+
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steam sayfasını ziyaret etmek için:

Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Elinize sağlık. Oyun çıktığında mutlaka büyük yayıncılara bağış atın, oynarlar. Yayında da izlemesi zevkli oluyor. Kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ÖMER FARUK TENK
Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Destek olmak isterseniz Steam istek listenize ekleyip bize büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.🙌😊

Merhaba, Her oyun türünün kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var. Çoğu bağımsız oyun geliştiricilerin korku türünü seçmesinde sizin dediğiniz sebepler yer alıyor. Eğer ki bize destek olmak isterseniz steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz. 🙌
istek listesine ekledim ve bugün okulda bu tarz oyun seven 2 arkadaşıma da paylaştım TÜRK insanlarının kendini geliştirip daha iyi yerlere gelmesi için elimden gelen desteği vermek isterim inşallah oyununuz tutarda başka oyunlarda yaparsınız. iyi akşamlar

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
mesut gül
istek listesine ekledim ve bugün okulda bu tarz oyun seven 2 arkadaşıma da paylaştım TÜRK insanlarının kendini geliştirip daha iyi yerlere gelmesi için elimden gelen desteği vermek isterim inşallah oyununuz tutarda başka oyunlarda yaparsınız. iyi akşamlar
Destekleriniz için teşekkür ederiz 🙌😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan Baygara
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steame nasıl ulaşıp oyunu eklentiniz steam komisyonu ne kadar bilgi verirseniz sevinirim

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
mesut gül
Steame nasıl ulaşıp oyunu eklentiniz steam komisyonu ne kadar bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba, Belli bir ücret karşılığı steam partnerliği satın aldık. Komisyon ücreti değişkenlik gösteriyor ne kadar kazanç ettiğinize göre.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet-A
Merhaba arkadaşlar,

Güzel Göünüyor sırf destek amacıyla bile alınır fiyatı makul ise

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Oğuzhan Türk
Elinize sağlık çok güzel görünüyor.Bazı sorularım olucaktı cevaplarsanız sevinirim;
1-) Bu oyunu hazırlarken hangi ekran kartlarını kullandınız?
2-) Oyunu ne kadar bir sürede hazırladınız?

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
mesut gül
Güzel Göünüyor sırf destek amacıyla bile alınır fiyatı makul ise
Merhaba, Güzel yorumunuz ve destekleriniz için teşekkür ederiz. Çıkış günü çıkış indirimimiz bulunacaktır.

Elinize sağlık çok güzel görünüyor.Bazı sorularım olucaktı cevaplarsanız sevinirim;
1-) Bu oyunu hazırlarken hangi ekran kartlarını kullandınız?
2-) Oyunu ne kadar bir sürede hazırladınız?
Teşekkür ederiz. 1650Tİ sistem ile 7 aylık bir süre de yaptık. Eğer bize destek olmak isterseniz steam istek listenize eklerseniz bizi çok mutlu etmiş olursunuz.😊

Top Bottom