LLM'ler kaba sözlerden özellikle kaçınır. İlk defa Grok harici küfür eden bir LLM görüyorum. Bu sık rastlanan bir şey değil yani.Yapay zeka'dan ilk kez mi kufur yiyon anlamadim ?
Yani ilk kez olan bir sey degil gayet dogal neden bosuna konu actin onu anlamadim ?
Gercekten Yapay zeka'nin Soyledigi seylerin anlamini bildigini sana bir sey soylerken anlamli sekilde falan mi soyledigini dusunuyorsunuz ? XD
Grok ile aynı mahzende kalacak.Normal konuşuyorduk bana iyice alıştı herhalde küfür etmeye başladı
Chatgpt ana avrat sövüyordu ama yönlendirmen gerekiyor. Burada da bilmiyoruz session'da arkadaş küfür etmiş olabilir. Hepsinde aslında bazı kelimeler blacklist olarak duruyor ama bir şekilde aşılabiliyor.LLM'ler kaba sözlerden özellikle kaçınır. İlk defa Grok harici küfür eden bir LLM görüyorum. Bu sık rastlanan bir şey değil yani.
Yo Chatgpt ve Gemin'de kufur duydum ben he chatgpt gene ediyoda gemini yine sen biraz o yolla sokarsan ediyor zorlaman gerekiyor ama sonucta ediyorLLM'ler kaba sözlerden özellikle kaçınır. İlk defa Grok harici küfür eden bir LLM görüyorum. Bu sık rastlanan bir şey değil yani.