Gemini yapayzeka bana küfür etti‼️

yagmaci7

80+
Reaksiyon skoru
59
Normal konuşuyorduk bana iyice alıştı herhalde küfür etmeye başladı

Ekler

• IMG_2177.webp
    IMG_2177.webp
    78.4 KB · Hit: 175
?????

JHASDHGBASDIHJFGBADIJHFB

Yapay zeka'dan ilk kez mi kufur yiyon anlamadim ?
Yani ilk kez olan bir sey degil gayet dogal neden bosuna konu actin onu anlamadim ?

Gercekten Yapay zeka'nin Soyledigi seylerin anlamini bildigini sana bir sey soylerken anlamli sekilde falan mi soyledigini dusunuyorsunuz ? XD

Ah lan Grok prime dönemlerin özlendi..

Yapay zeka'dan ilk kez mi kufur yiyon anlamadim ?
Yani ilk kez olan bir sey degil gayet dogal neden bosuna konu actin onu anlamadim ?

Gercekten Yapay zeka'nin Soyledigi seylerin anlamini bildigini sana bir sey soylerken anlamli sekilde falan mi soyledigini dusunuyorsunuz ? XD
LLM'ler kaba sözlerden özellikle kaçınır. İlk defa Grok harici küfür eden bir LLM görüyorum. Bu sık rastlanan bir şey değil yani.

LLM'ler kaba sözlerden özellikle kaçınır. İlk defa Grok harici küfür eden bir LLM görüyorum. Bu sık rastlanan bir şey değil yani.
Chatgpt ana avrat sövüyordu ama yönlendirmen gerekiyor. Burada da bilmiyoruz session'da arkadaş küfür etmiş olabilir. Hepsinde aslında bazı kelimeler blacklist olarak duruyor ama bir şekilde aşılabiliyor.

yapay zeka sana rac10 kesmiş diye yorumladım kanka sende ona aynı şekilde karşılık vermelisin

Yo Chatgpt ve Gemin'de kufur duydum ben he chatgpt gene ediyoda gemini yine sen biraz o yolla sokarsan ediyor zorlaman gerekiyor ama sonucta ediyor

Yapay zekalar asla soyledikelri seyin ne oldugunu bilmezler Oruntuler ve vektorler ile cumle olustururlar Bu yuzden kacinma gibi bir durum yok sadece kod'unun icinde mesela bu ve buna benzer vektorlere sahib yanitlara cevap verme der falan oda onlari engeller o kadar yoksa mesela hayatinda hic duymadigi en yaratici kufuru edin ama alisildik kelimler barindirmasin bakin bakalim ne oluyor XD

Hocam günde milyonlarca insanlarla uğraşıyorlar bir de üstüne hiç ara vermeden 10 dakika sigara molası olmadan çalışıyorlar. Yazıktır dolmuştur bir ufak küfür etmiştir büyüklük sizde kalsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,228
Üyeler
185,852
Son üye
meyveci
Geri