Neler Yeni

Çözüldü✓ GemOn marka monitörün kendi kendine ölü piksel testi yapması

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Kürşat
Şöyle monitörü alalı 3 gün oldu 2 gün boyunca sorunsuz kullandım ve şimdi böyle bir şey olmaya başladı bende sistemsel bir sorun sandım sıfırlama yaptım o yüzden yükleme ekranında normal kullandığımda da aynı şekil olmaktaydı. Açıkçası aklıma gelmedi sormak bilindik bir youtuber videosunu çekmişti onu izledim hoşuma gitti aldım pişman oldum
Hocam bi formatlayın ondan sonra pişman olun canınızı sıkmayın.
Temiz formattan sonra yapacağınız ilk şey windows updateleri yapmak olsun. Emin olmak için 5-10 kere restart atın gerekirse. Tamamen bittikten sonra manuel olarak ekran kartı vs. driverları kurun, monitör ayarlarınızı yapın. Umarım çözülür sorununuz.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,220
İsim
Necati
Şöyle monitörü alalı 3 gün oldu 2 gün boyunca sorunsuz kullandım ve şimdi böyle bir şey olmaya başladı bende sistemsel bir sorun sandım sıfırlama yaptım o yüzden yükleme ekranında normal kullandığımda da aynı şekil olmaktaydı. Açıkçası aklıma gelmedi sormak bilindik bir youtuber videosunu çekmişti onu izledim hoşuma gitti aldım pişman oldum
Çok tercih edilmeyen bir marka ve paneli kalitesiz. Büyük ihtimalle ucuz olduğundan dolayı almışsınız iade edebiliyorsanız edin hocam.
Probleme gelecek olursak gameon'u arayıp sormanız daha iyi olacaktır çünkü bu problemi yaşayan birisini ilk kez görüyorum , söylediğim çözümler dışında yapılabilecek bir şey gelmedi aklıma . Son olarak birde monitörün driver'i varsa kurun öyle deneyin.

GlowEs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Gedik
Hocam bi formatlayın ondan sonra pişman olun canınızı sıkmayın.
Temiz formattan sonra yapacağınız ilk şey windows updateleri yapmak olsun. Emin olmak için 5-10 kere restart atın gerekirse. Tamamen bittikten sonra manuel olarak ekran kartı vs. driverları kurun, monitör ayarlarınızı yapın. Umarım çözülür sorununuz.
Kurulumu yaptım şimdi dediklerinizi yapacağım saolun yardımınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok tercih edilmeyen bir marka ve paneli kalitesiz. Büyük ihtimalle ucuz olduğundan dolayı almışsınız iade edebiliyorsanız edin hocam.
Probleme gelecek olursak gameon'u arayıp sormanız daha iyi olacaktır çünkü bu problemi yaşayan birisini ilk kez görüyorum , söylediğim çözümler dışında yapılabilecek bir şey gelmedi aklıma . Son olarak birde monitörün driver'i varsa kurun öyle deneyin.
Çok az bunun hakkında forum açan var ve kimse çözememiş umarım hallederim saolun yardımınız için

GlowEs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Gedik
arkadaşlar sanırsam sorunu buldum ekran kartı güncellemesinden kaynaklı bir şey amd ekran kartı güncellemesi yaparken sadece driverları kurun amd adrenalin i kurmayın umarım sorunsuz devam eder iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göksel Ramazan Erler
Hocam selamlar. Konu güncel değil ama çok aradım, yardımcı olabilecek bir bu başlığı buldum. Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF marka monitörüm aynı sizin probleminizi yapmaya başladı. Herhangi bir driver güncellemesi vb. de yapmadım. Önce görüntü sanki arkadan kablosunu zorluyormuşum gibi karıncalanıyor, ardından sırasıyla piksel testi renkleri ekrana geliyor ve döngü gibi hiç bitmiyor. Önceleri arkasından vurunca düzeliyordu, artık ekranı elime alıp davul gibi vuruyorum, anca öyle tekrar görüntü geliyor. Yazılımdan vs. olduğunu düşünmüyorum. Sanıyorum görüntü panelinden bir lehim atıyor, teller temassızlık yapınca ekran teste sokuyor kendini, çünkü başka mantıklı bir açıklama bulamadım yani. Ekrana vurunca düzeliyor, yarım saat sonra yine aynı şeyi yapıyor.

Top Bottom