Fatih534
80+ Bronze
Kahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG
asdfsfdsfsgdhdfghdfghjghkhjgkdfhgjkldfnsgksdbhnamfsdhjbdfknlşjfghmöçjdsfjbnsghjdkcöfvKahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fhasfghasjgfhjasgfhasgfhgKahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG
Bu büyüklük halis mi?Kahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG
papatya çayı yollasaydın hocamKahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG
Çok iyi yapmışsın dostum. Gençer gamingle yaklaşık bir aydır muhatap olan biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki teknik destekleri müşteri hizmetleri gerçekten çok kötü. Hani sattık parayı aldık gerisi çokta umurumuzda değil düşüncesi içinde olduklarını düşünüyorum. Bunlar benim deneyimlerimden edindiğim düşünceler herhangi bi marka kötüleme vb. çalışması değildir.Kahve İçmekle Bitmiyor Bu İşler Ben Sana Göndereyim Kahve İçerken Sistemi Nasıl Düzeltiriz Diye Düşünün @GENCERGAMİNG