Firma sıkıntılı, aldığım üründen alakasız bir fatura kestiler. Kaç kere aradım telefon numaralarını fakat telefona çıkan olmadı. Hafta içi mesai saatlerinde.
Hiçbir firma hakkında ben bu kadar kötü yorumu bu forumda okumadım. Bir ara itopya ile alakalı çok geliyordu ama gencergaming ile alakalı aşırı derecede şikayetler görüyorum bu da eksi yazıyor insanların aklında. Bunun sebebi çok fazla kampanyalı sistemler yapıyor olmaları olabilir yine de bazı şeyler çok normal gelmiyor. Bence bu problemlere karşı odaklanıp güzelce çözmeleri artı yazar.
Adamlar iyilik yapıp iyi fiyata sistem yapmışlar. Hızlı olan almış işte. Gencergaming veya donanımarşivi size hesap vermek zorunda değil. Beğenmeyen başka yerden alsın o zaman.
Dostum sen ahrazmısın sistemi alsaydı çeneni kapatıp en büyük gencergamingçi sen olacaktın. Problem gencergamingte değil. Bu sistemler itopyada vatanda incehesapta olsaydı site yoğunluktan girilmeyecekti.
satış sonrası desteğide berbat kasada gelen psu patladı zar zor iletişime geçip kargoladım 2 hafta ne bilgi verildi ne arandı 2 haftanın sonunda değişim yapıp kargoladılar , firmayı arıyoruz açan kimse yoksa whatsap hattında 2 günde bir cevap alabilirseniz şükür
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben o ilk haqquş sisteminden alanım sözde 50 stok bitip yanlışkla alan 14-15 kişiden biriyim, ama nedense 14-15 kişiden alan burda 5-6 kişi çıkıyor aldım diye 50 stoktan 1 tane bile Allahın kulu yok forumda bide ekran kartı stoğu bitti diyip farklı bi ekran kartı ile yolladılar
Adamlar iyilik yapıp iyi fiyata sistem yapmışlar. Hızlı olan almış işte. Gencergaming veya donanımarşivi size hesap vermek zorunda değil. Beğenmeyen başka yerden alsın o zaman.
Bir önceki yorumunda da senin belirttiğin gibi "ben sana youtube da açıklamışım teşekkür etmişsin" ama gelmiş buna rağmen konular açmış yorumlar yapmışsın şov peşindesin ilgi istiyorsun tabii ki de kendimi beğenicem özgüvensiz değilim ama ukalalık? o senin gibi gerekli açıklama yapılmasına rağmen ilgi için şov peşinde koşan ergenuslara yakışır.