Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Şu rezilliğe insanların düştüğü hale bak parasıyla rezil olmak bu olsa gerek. Şirketler işi yapmadan önce ne kadar altından kalkabileceğini hesaplamalı. A firmasından aynı gün kasayı aldım 3 günde teslim ettiler.

02.04.2023 tarihinde şipariş ettim ama görüyorum ki benden sonra sipariş veren kişilerin bile kargosu gönderilmiş bile. Benim ki hala hazırlanıyor durumda. Destek talebinizde ise sürekli günü uzatıyorsunuz ilk başta 5 7 iş günü sonra 5 8 iş günü en son 7 10 iş günü dendi. Yarın 10. iş günü olacak ama ürünüm hala hazırlanıyor. Telefonlara dönüşde alamıyorum. Bir bilgilendirme geçer misiniz ? @GENCERGAMİNG

IMG-20230413-WA0012.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha oyun yuklemedim. Ram e bakmadım. 3600 yaptım ama. Oyun yükleyince durum bildirecem.

Evet ilk mavi ekran hatasını yedik. Muhtemelen RAM den kaynaklanıyor. Yarın MHZ ini düşürecem. Öyle deneyeceğim. Şuan 3600 de valo yüklüyorum. Bakalım bi daha vermedi. 1 kere verdi.
Sürücü çöktü hatası veriyor valoda 3600mhz de hemen vermeyebilir ama çöküyor bir süre sonra

3533te hata vermedi bende fakat buradaki asıl problem bazı kişiler 3600mhz de sorunsuz kullanıyorda bazı kişilerin sistemlerinde neden 3600de çökmeler oluyor
3533 yaptıktan sonra alttakı degerıde degıstırdınmı bırı senın konuna oyle bı mesaj atmıstı

3533 le oyunlarda problem yok dımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,419
Üyeler
173,976
Son üye
Can Akın
Geri