@GENCERGAMİNG bence bu durumda olanlar daha onemli tek cekim yapanlara goreBu iptal isi taksitle alanlar icin kotu olabilir para 12 ayda geliyor diye duydum yanlismi degil mi bilmem
@GENCERGAMİNG bence bu durumda olanlar daha onemli tek cekim yapanlara goreBu iptal isi taksitle alanlar icin kotu olabilir para 12 ayda geliyor diye duydum yanlismi degil mi bilmem
ya burda böyle diyorsun ama özelde yapacak bişey yok sadece para iadesi yapılacak diyorsunuz. para iadesi zaten yapılacak ama biz sistemi istiyoruz.Arkadaşlar Merhabalar tüm sorunlar ile tek tek ilgileneceğiz. Kimseye mağduriyet yaşatmayacağız. Sadece anlık yoğunluğu göz önüne alarak beklettiğimiz zaman diliminde bizlere sabırlı olmanızı diliyoruz. Sistemsel sorun yaşattığımız müşterilerden özrümüzü en kısa sürede dileyeceğiz.
Saygılarımızla
Merhabalar,Özelden sipariş numaranızı ve mail adresinizi gönderirseniz ilgili birime ileteceğim sizinle de hızlı şekilde iletişime geçilecektir.
Abdullah hocam sen böyle diyorsun ama özelden gelen cevap böyle. Yazılım hatasının suçlusu ve mağduru biz olduk. Demek ki yardımcı olmayacaklar.Bazı arkadaşların sistemsel hata yüzünden biten stoktan sipariş verebildiğini öğrendim ve o arkadaşların sistemleri iptal olmuş ama o kişilere de gönderilmesi için konuşuyorum.
Şuan sistem 6k oldu ve bazı parçalar gitti ...22.00 olan stoklar gelmedi sanırım gelicekmi @gencergaming
Abim benimde oyle oldu sistemsel sorundan dolayi magdur olmak istemiyoruzaşırı yoğun hemen iletiyorum sıkıntı yok
Evet işlemci bitti uyarısı veriyorsaat olmuş 22:00 f5 yaparak sepete ekle diyorum stok yok 5 dk sonra işlemci bitti uyarısı veriyor şaka gibi
zaten saat başlarında stok açılmadı kaç kişinin siparişi iptal olduysa okadar kişininki stoktan düşülsün öyle stok açılsıjn çok zor olmamalı!!!Arkadaşlar Merhabalar tüm sorunlar ile tek tek ilgileneceğiz. Kimseye mağduriyet yaşatmayacağız. Sadece anlık yoğunluğu göz önüne alarak beklettiğimiz zaman diliminde bizlere sabırlı olmanızı diliyoruz. Sistemsel sorun yaşattığımız müşterilerden özrümüzü en kısa sürede dileyeceğiz.
Saygılarımızla
Abdullahı da yalancı çıkartacaklar yok böyle bişey.Abdullah hocam sen böyle diyorsun ama özelden gelen cevap böyle. Yazılım hatasının suçlusu ve mağduru biz olduk. Demek ki yardımcı olmayacaklar.
Alıntıyı görüntüle
umarim abiBazı arkadaşların sistemsel hata yüzünden biten stoktan sipariş verebildiğini öğrendim ve o arkadaşların sistemleri iptal olmuş ama o kişilere de gönderilmesi için konuşuyorum.