Yollamak zorunda isterse cumhurbaşkanı olsun beklersin sıkıntı çıkarırlarsa ama alirsin sen alıcısın onlar sana hizmet etmek zorundagencere guvenebilur miyim bu konu hakkinda
aynen öyle anca 4000 serisinde 4070ti a kadar cwsiz bulunur güç tüketiminden dolayı artık kartlar çok watt çektiği için neredeyse her kartta var cwevet.Günümüzde cwsiz kart bulmak nimet gibi bişey zaten
umarım bunda yokturaynen öyle anca 4000 serisinde 4070ti a kadar cwsiz bulunur güç tüketiminden dolayı artık kartlar çok watt çektiği için neredeyse her kartta var cw
beklerim hocam sorun yokHocam gencerden siparis verdiysen 3 hafta unut pcyi
Usta çok doğru dediğin Msi rx 7600 aldım ilk başlarda kesinlikle yoktu hergün kafamı sokup dinliyordum geçen hafta baktım cw başlamış ses geliyor ALLAHTAN ki rahatsız etmiyor zaten bir derecenin altında fanlar da çalışmıyor sıfır ses oyuna girince az geliyor o kadar adam akıllı kart almak lazım paraya kıyıpaynen öyle anca 4000 serisinde 4070ti a kadar cwsiz bulunur güç tüketiminden dolayı artık kartlar çok watt çektiği için neredeyse her kartta var cw
Reis o kartta cw sorunu vardı öyle diyorlar forumlar da denk geliyordum bilgineumarım bunda yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:
beklerim hocam sorun yok
benim gaming x 6800de rt açınca coil whine oluyorUsta çok doğru dediğin Msi rx 7600 aldım ilk başlarda kesinlikle yoktu hergün kafamı sokup dinliyordum geçen hafta baktım cw başlamış ses geliyor ALLAHTAN ki rahatsız etmiyor zaten bir derecenin altında fanlar da çalışmıyor sıfır ses oyuna girince az geliyor o kadar adam akıllı kart almak lazım paraya kıyıp
Reis o kartta cw sorunu vardı öyle diyorlar forumlar da denk geliyordum bilgine
Aga eski kartlarda bu kadar rastlanmıyordu ama yeniler böyle.benim gaming x 6800de rt açınca coil whine oluyor
sadece güç tüketiminden kaynaklı yaAga eski kartlarda bu kadar rastlanmıyordu ama yeniler böyle.
Eskisi gibi özenmiyorlarmıdır artık malzemeden mi çalıyorlar niye bilmiyorum
Reis bence işin içinde malzeme kalitesi de var.sadece güç tüketiminden kaynaklı ya
link var miUsta çok doğru dediğin Msi rx 7600 aldım ilk başlarda kesinlikle yoktu hergün kafamı sokup dinliyordum geçen hafta baktım cw başlamış ses geliyor ALLAHTAN ki rahatsız etmiyor zaten bir derecenin altında fanlar da çalışmıyor sıfır ses oyuna girince az geliyor o kadar adam akıllı kart almak lazım paraya kıyıp
Reis o kartta cw sorunu vardı öyle diyorlar forumlar da denk geliyordum bilgine
Rx 7600 alma rx 6650xtden bile kötü bazen.link var mi