Neler Yeni

Gencergaming iade almıyor??

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
kulaklık iade edeceğim ve barkod açıldıysa iade alamam teknik rapor olması lazım vs dedi ve yüzüme kapattı 14 gün koşulsuz iade hakkım yokmu benim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
Kulaklıklarda sağlık açısından risk olduğu için, eğer paketi açtıysan iade yapamıyorsun diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
Kulaklıklarda sağlık açısından risk olduğu için, eğer paketi açtıysan iade yapamıyorsun diye biliyorum.
Düzeltme yapayım bir de, direk atladım ama kulaküstü kulaklıksa yorumumu dikkate alma lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
kulaküstü kulaklık evet. Kulaküstü olanların iadesini alıyormu
Gencer gaming'in politikasını bilmiyorum dostum ama kutuyu açtıysan arızalı olduğunda, kutuyu açmadıysan direk iade edebiliyorsun, diye biliyorum.

1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Eğer haklı durumda isen tüketici heyetine başvurabilirsin.

ek:
Tüketici hukuku kapsamında “satış yerinde yapılan” “peşin” satışlarda, satışa konu olan ürünlerde herhangi bir “ayıp bulunmuyorsa” tüketicinin cayma hakkı bulunmamaktadır. Bunun istinaları “iade” hakkının kullanılmasının satıcı tarafından kabul edilmesi veya “mesafeli satış” gerçekleştirilmesidir.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gencer gaming'in politikasını bilmiyorum dostum ama kutuyu açtıysan arızalı olduğunda, kutuyu açmadıysan direk iade edebiliyorsun, diye biliyorum.

1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.

Eğer haklı durumda isen tüketici heyetine başvurabilirsin.
tamamdır bir kere daha arıyım ben saçma saçma bahane uydurmayacak biri gelirse eğer uğraştırmadan ederim iade
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade sebebi nedir
kulaklık kötü rahat değil ve baya dip ses var

Uyduruk ise neden aldın? Araştırma yapmadan
çok anlık oldu nasıl aldığımı bende hatırlamıyorum gamepower aldım o yüzden uyduruk

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
CAYMA HAKKININ İSTİSNALARI (Md. 15)
19
 Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan
kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler

Aynı yönetmelikte böyle bir madde de var. Paket koruyucu unsurların zarar görmesi gibi şeylerde istisna sayılıyor ve cayma hakkını kullanamıyorsun

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
CAYMA HAKKININ İSTİSNALARI (Md. 15)
19
 Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan
kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler

Aynı yönetmelikte böyle bir madde de var. Paket koruyucu unsurların zarar görmesi gibi şeylerde istisna sayılıyor ve cayma hakkını kullanamıyorsun
haydaa kaldıkmı bu kulaklıkla. Nabayım satayım o zaman

varmı başka yapılacak bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tolga Ulusoy
uyduruk veya kaliteli iade etme hakkın var satıcı kabul etmiyormu heyete başvuru yapıcaksın bukadar basit uğraş biraz

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
uyduruk veya kaliteli iade etme hakkın var satıcı kabul etmiyormu heyete başvuru yapıcaksın bukadar basit uğraş biraz
bende öyle biliyorum sonuçta uzaktan kalitesini anlayamam aldım beğenmedim ve zarar vs.de gelmedi iade etmek istiyorum iade almıyorlar böyle bir şey olabilirmi hocam

Top Bottom