Neler Yeni

GENCERGAMİNG Rezilliği

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Geçen hafta PC Hocasının RX 6700 sistemini sipariş vermiştim. Ödeme yöntemi değişikliği sebebiyle aynı gün iptal ettim. Aradan geçen 5 iş günü boyunca bankama hala iadesini yapmadılar. Soruyorum. 7 iş günü diyorlar. Bu nasıl bir firma ? 7 iş günü nedir ? Müşteri hizmetlerine yazıyorum. Muhasebe birimi ile görüşün diyorlar. Muhasebe birimine bağlanmak imkansız. Sürekli çalıyor ama açmıyorlar.

@GENCERGAMİNG

şahin doğan

80+ Platinum
Ortada rezillik yok. Normalde o süre 7-10 iş günü.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Eray Yılmaz
Dostum aslinda durum şundan ibaret kullandığınız bankayin sorunu satıcı iade talebinde bulunmuştur lakin banka'nin geri bildirimi vb yatirma süresi etkili oluyor bazi bankalar 2 hafta bile takabiliyor. GencarGaming'den dolayı yaşanan bir problem olmaya bilir.

Geçen hafta PC Hocasının RX 6700 sistemini sipariş vermiştim. Ödeme yöntemi değişikliği sebebiyle aynı gün iptal ettim. Aradan geçen 5 iş günü boyunca bankama hala iadesini yapmadılar. Soruyorum. 7 iş günü diyorlar. Bu nasıl bir firma ? 7 iş günü nedir ? Müşteri hizmetlerine yazıyorum. Muhasebe birimi ile görüşün diyorlar. Muhasebe birimine bağlanmak imkansız. Sürekli çalıyor ama açmıyorlar.

@GENCERGAMİNG
Evet gerçekten telefonları açmama huyları var orada haklısın .

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Pc hocası sistem salı günü çıktı aynı gün iptal ettin desek haftasonu iş günü sayılmadığı için daha 4 gün olmuş rezillik nerede ?

WhoCares

80+ Gold
bankadan bankaya değişiklik gösteriyor 8-10 gün arası kredi karti ise banka kartı ise benim hemen yatmıştı iade :kekw:

Keyfen

80+ Bronze
Tahminimce kredi kartından ödeme yaptın, kredi kartı ile nereden sipariş verirsen ver yatması zaman alıyor, kaldıki gençergaming daha yeni yeni büyüyen bir firma kurumsallaşma süresi var vatanbilgisayar gibi büyük bir firma değil ki o ilgiyi istiyorsan fazladan para ödeyip oradan alıcaksın ucuz etin yahnisi gibi düşün yani

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortada rezillik yok. Normalde o süre 7-10 iş günü.
Hayır. O süre banka iadesi için geçerli. Firma aynı gün iptalini en geç ertesi gün bankaya bildirmesi gerekir. Hangi Alışveriş sitesinde 7-10 iş günü var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahminimce kredi kartından ödeme yaptın, kredi kartı ile nereden sipariş verirsen ver yatması zaman alıyor, kaldıki gençergaming daha yeni yeni büyüyen bir firma kurumsallaşma süresi var vatanbilgisayar gibi büyük bir firma değil ki o ilgiyi istiyorsan fazladan para ödeyip oradan alıcaksın ucuz etin yahnisi gibi düşün yani
Evet hocam alıyor. Bankanın iade süresi başka, firmanın başka. Firma bankaya en geç 3 iş gününde iade yapması lazım. Bankanın iadeyi hesaba geçirmesi zaman alabilir

bankadan bankaya değişiklik gösteriyor 8-10 gün arası kredi karti ise banka kartı ise benim hemen yatmıştı iade :kekw:
Firma bankaya iade yapar. Bankanın iade süresi dediğiniz gibi değişiklik gösterir. Burada bahsettiğim iade firmanın iadesi. 7 iş günü kabul edilemez bir süre. En dandik firmalar bile 3 iş gününde iade yapıyor.

Keyfen

80+ Bronze
Hayır. O süre banka iadesi için geçerli. Firma aynı gün iptalini en geç ertesi gün bankaya bildirmesi gerekir. Hangi Alışveriş sitesinde 7-10 iş günü var ?

Evet hocam alıyor. Bankanın iade süresi başka, firmanın başka. Firma bankaya en geç 3 iş gününde iade yapması lazım. Bankanın iadeyi hesaba geçirmesi zaman alabilir

Firma bankaya iade yapar. Bankanın iade süresi dediğiniz gibi değişiklik gösterir. Burada bahsettiğim iade firmanın iadesi. 7 iş günü kabul edilemez bir süre. En dandik firmalar bile 3 iş gününde iade yapıyor.
benim bildiğim firma geç yatırıyor, şuan provizyon da bekliyorsa banka uygulaması üzerinde banka ile alakalı sorun var ancak o şekilde bir yazı yoksa satış yapan firma göndermemiş oluyor.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
benim bildiğim firma geç yatırıyor, şuan provizyon da bekliyorsa banka uygulaması üzerinde banka ile alakalı sorun var ancak o şekilde bir yazı yoksa satış yapan firma göndermemiş oluyor.
Yok hocam firma istese 1 iş gününde bankaya iadesini yollayabilir. Sırf parayı çevirmek için kasıtlı olarak 7 iş günü içinde diyorlar. Az önce muhasebe birimine ulaşamadığımı bildiren ticket yolladım. Şimdide 7-10 iş gününde diyorlar.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
gencer gaming pişmanlıktır herşeyi sorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular