kart bilgilerini gireceksin ondan sonra taksit seçeneği çıkarİtopya ve gençergaming de taksit ile alıcaktım ama anlamadım yani şimdi diyelim ki 6 ay ile alıcam her ay 2400 ödeme kısmına gelince sistemin direk fiyatı cıkıyor nasil olucak anlamadim
gireceğiniz karta göre farklı taksit ve vade farkı ücretleri çıkıyor o sebeple kart girmeniz gerekiyorİtopya ve gençergaming de taksit ile alıcaktım ama anlamadım yani şimdi diyelim ki 6 ay ile alıcam her ay 2400 ödeme kısmına gelince sistemin direk fiyatı cıkıyor nasil olucak anlamadim
Hangi Kartı kullanıyorsunİtopya ve gençergaming de taksit ile alıcaktım ama anlamadım yani şimdi diyelim ki 6 ay ile alıcam her ay 2400 ödeme kısmına gelince sistemin direk fiyatı cıkıyor nasil olucak anlamadim
Girdim zaten onunla ilgili problem yok yani şimdi taksitle alıcam ya her ay karta 2400 tl atıcam o ordan parayı alıcak drgilmi hepsini tekte mi yüklemem lazımkart bilgilerini gireceksin ondan sonra taksit seçeneği çıkar
Kredi kartı varsa limit olması lazım mesela 20k ya sistem alıcaksın kart limitinin 20 üstü olması lazım sonra dediğin gibi aydan aya ( hesap kesim ve ödeme tarihleri arasında ) kartın ödemesini yaparsınGirdim zaten onunla ilgili problem yok yani şimdi taksitle alıcam ya her ay karta 2400 TL atıcam o ordan parayı alıcak drgilmi hepsini tekte mi yüklemem lazım
Girdim zaten onunla ilgili problem yok yani şimdi taksitle alıcam ya her ay karta 2400 TL atıcam o ordan parayı alıcak drgilmi hepsini tekte mi yüklemem lazım
Detaylı açıklamış zatenKredi kartı varsa limit olması lazım mesela 20k ya sistem alıcaksın kart limitinin 20 üstü olması lazım sonra dediğin gibi aydan aya ( hesap kesim ve ödeme tarihleri arasında ) kartın ödemesini yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve şunuda belirteyim mesela ben 50k ya axes kartla bilgisayar aldım juzdan uygulamasından kampanya vardı ona katıldım tek çekim geçtiğim elektronik aletlere 6 ay faizsiz taksit yapıyordu buda aklında bulunsun boşuna vade farkı ödemedim