Gençliğin Son Hali !!!

Berat123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,586

0,22 oraya gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben de 14 yaşındayım ama böyle bişey yapmaya cesaret edemezdim.Neyse çocukluk diyelim,Enes Baturun zararları.

0,22 oraya gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben de 14 yaşındayım ama böyle bişey yapmaya cesaret edemezdim.Neyse çocukluk diyelim,Enes Baturun zararları.
Suç Enes'in değil suç onların (Sırf viral amaclinyaptiklairi belli )biliyorlardır sırf viral olalım diye demislerdir,(Bu daha da kötü)

son zamanlarda enes batur seviciliği fazla ki sevenlerin çoğu zamanında hater kitle olanlardı (bu video ile enes baturun alakası yok çocukların zeka geriliği)

Suç Enes'in değil suç onların (Sırf viral amaclinyaptiklairi belli )biliyorlardır sırf viral olalım diye demislerdir,(Bu daha da kötü)
Eneste değil suç zatende çok etkiliyor arkadaş,Enes Batura Kötü dedim diye beni dövmüşlerdi. 😟
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslinda bunu sorunlari aileleri
Sureyi Okumam de geç ne gerek var boş yapmaya.

Çocuğun eline 2-3 yaşında tablet telefon verince böyle oluyor, o yüzden çok da takmamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,360
Üyeler
190,349
Son üye
Gunpower-storm
Geri