Gene RES Gene RES

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

AlpLion

80+
Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar 2 hafta önce aldıgım bilgisayarı 2. gununde cs deyken alt tab yaparken vesaire kendine restart attıgından dolayı vatan computer teknik servisine verdim. Bugun aldım ve bios update yaptıklarını, sorunun yazılımsal oldugunu söylediler. Bios upradeten sonra restart ile karşılaşmadıklarını söyleyip PC yi bugun alabiliyim diye hazırladıklarını söylediler. Gittim aldım eve geldim kurdum PC yi oyundayım, 4.5 saat test ettim 4.5 saat sonra csgo da alt tab yaparken gene kendine restart attı. Yani napacagımı bilmiyorum. 10k ya kasa topladık olan şeye bak. Keşke almasaydım diyorum napacagım bilmiyorum? Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar 2 hafta önce aldıgım bilgisayarı 2. gununde cs deyken alt tab yaparken vesaire kendine restart attıgından dolayı vatan computer teknik servisine verdim. Bugun aldım ve bios update yaptıklarını, sorunun yazılımsal oldugunu söylediler. Bios upradeten sonra restart ile karşılaşmadıklarını söyleyip PC yi bugun alabiliyim diye hazırladıklarını söylediler. Gittim aldım eve geldim kurdum PC yi oyundayım, 4.5 saat test ettim 4.5 saat sonra csgo da alt tab yaparken gene kendine restart attı. Yani napacagımı bilmiyorum. 10k ya kasa topladık olan şeye bak. Keşke almasaydım diyorum napacagım bilmiyorum? Önerilerinizi bekliyorum.
Psu sertifikalı mı ondan olabilir

veya anakart da sorun olmuştur vatan da çalışan angutlar yüzünden bozmayı çok seviyorlar yeni anakart alırsın olmadı

iade olayını sordugumda M.H lerindeki adam hangi parçasını nası iade edecez ki gibi saçma bir cevap verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750 w + 80 plus diyo işte
Tüm sistemi oradan aldıysanız ve tüm sistemi iade etmek istiyorsanız belirtin bunu bence

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri