Genel olarak NVIDIA'mı AMD'mi ?

NVIDIA'mı AMD'mi ?

• NVIDIA

Oylar: 101 82.1%
  • AMD

Oylar: 22 17.9%

• Oy kullanan toplam üye
    123
hocam nvidia yı tak çalıştır ne bir ayar yap ne bir sorun yaşa kafan rahat takıl

Apu işlemci kullandığım için ve vega gpu ile baya güzel performans aldığım için Uzun zamandır amd seçerim diyordum. 3060tan 6600xt geçtikten sonra ciddi anlamda yazılım sorunları yada karttada problem olabilir bilmiyorum 6600xt den soğudum şuanda bunu satıp RTX 3050 ye geçiş yapmayı düşünüyorum performansını geçtim problem çıkarmasın ama az fps versin yeter diyorum.

f/p olarak amd

Bütçeye göre değişir.

Klasik boş konular hit kasmak için
bu tür kıyaslamaları yapmayı seviyorum ve insanların da fikrini almak istiyorum. siz neden bu kadar boş yapıyorsunuz onu anlamış değilim. yok hit kasmak yok efenim boş kıyaslama. dediğim soruya cevap vermeyecekseniz yazmayın.

Şöyle sorular gerçekten mantıksız sormayın artık. Net bir cevap verilemez buna. Lahmacun mu iskender mi gibi bir şey. Bütçeye göre cevap verilir
Net lahmacun bu arada

bu tür kıyaslamaları yapmayı seviyorum ve insanların da fikrini almak istiyorum. siz neden bu kadar boş yapıyorsunuz onu anlamış değilim. yok hit kasmak yok efenim boş kıyaslama. dediğim soruya cevap vermeyecekseniz yazmayın.
Forumda 100lerce konu var nvidia vs amd tarzı yazarsan görürsün hadi ben nvidia dedim gidip nvidia mı alcaksın yazınca.

Forumda 100lerce konu var nvidia vs amd tarzı yazarsan görürsün hadi ben nvidia dedim gidip nvidia mı alcaksın yazınca.
aslan kardeşim bak şimdi, konu başlığında sizlere sormuşum, alacak olsam hangisini tavsiye edersiniz diye sorarım. Boş yapmaya devam edecek olanlar yazmasın.

Genel olarak bence Nvidia. AMD'yi sadece oyun oynayacak olsam tercih edebilirdim. İşin içine iş girince Nvidia'ya yönelmek durumunda kalıyorsun.

oyun içinse Amd diğerleride dahilse Nvidia.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri