Genel Öneri Bekliyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Merhabalar,
Gün içerisinde sabah 11 de uyanıyor gece 3 e kadar bilgisayar başında oturuyorum ama ne bilgisayar başında oturmaktan ne kitap okumaktan ne oyun oynamaktan ne film izlemekten hiç bir şeyden zevk almıyorum.
Canım çok fena cs çekti diyerek cs ana sayfasına giriyorum bir anda bıkıyorum. Film ne de güzelmiş hemen izleyeyim diyorum daha google a yazarken bile isteğim kaçıyor. Kitap okumak için ayağa kalktığım anda tekrar oturuyorum. Genel olarak çoğu şeyden sıkılıyorum. Son zamanlarda forumda bile aktif olmuyorum.
Sizlerden genel öneri bekliyorum.

Konuyu takipdeyim ben de aynı şekildeyim önerilere açığım

Dostum demin de birisi benzer bir konu açmıştı. Ona verdiğim tavsiyeleri sana da veriyorum;
Bilgisayardan biraz uzaklaş, kitap oku, ailenle vakit geçir, dizi film seyretmeye çalış. Eğer kendi başına izlemeyi istemiyorsan ailenle izle. Yemek vesaire yap kendine. Eğer 18 yaş altıysan hafta içi 1 ile 4 arasında olan sokağa çıkma iznini değerlendir. 18 yaş üstüysen zaten her türlü çıkarsın. Ben bunları diyebilirim benden bu kadar.

hocam sen ben olabilir misin :D
Galiba öyleyiz :D
Çok ilginç bir hal alıyor hayatım
Bir şeye aha yapacagım bu benim için yararlı, diyorum. Vazgeçmem 10-15 saniyemi almıyor.

Galiba öyleyiz :D
Çok ilginç bir hal alıyor hayatım
Bir şeye aha yapacagım bu benim için yararlı, diyorum. Vazgeçmem 10-15 saniyemi almıyor.
bir işte çalışsam bendeki bu sorunlar ortadan kalkıyor ama bu pandemi döneminde iş bulamadım ve genç bireylere hiç iş yok

18 yaş üstüyüm ama o bile gelmiyor içimden

Yapabildiklerimi yapıyorum. Çok yiyorum zaten. :(
Ben 18 yaş altıyım. Maalesef ben de çok bunaldım fakat yapacak bir şey yok. Benim bilgisayarım da yok. Yani var da işte günü kurtarsın yeter babında. Akşamları 8,9 arası açıp gece 12-1 arası kapatıyorum. Oynadığım düşük sistemli bir oyunum var kız arkadaşımla onu oynuyorum. Ben evde oturmaya alıştım kısacası. Ama memleketime gitmeyi çok istiyorum. 3-4 seneye yakındır kuzenlerimi görmedim. Keşke 18 yaş üstü olsam.

bir işte çalışsam bendeki bu sorunlar ortadan kalkıyor ama bu pandemi döneminde iş bulamadım ve genç bireylere hiç iş yok
Maalesef...
Bende yatay geçiş için üniversitede yüksek ortalama amaçladım ve iş düşünmedim. Şimdi de pandemi var. Hele ki o virüse bir kez yakalanmışken ikinci kez yakalanmak hiç istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 18 yaş altıyım. Maalesef ben de çok bunaldım fakat yapacak bir şey yok. Benim bilgisayarım da yok. Yani var da işte günü kurtarsın yeter babında. Akşamları 8,9 arası açıp gece 12-1 arası kapatıyorum. Oynadığım düşük sistemli bir oyunum var kız arkadaşımla onu oynuyorum. Ben evde oturmaya alıştım kısacası. Ama memleketime gitmeyi çok istiyorum. 3-4 seneye yakındır kuzenlerimi görmedim. Keşke 18 yaş üstü olsam.
Benden daha sıkıntılı olanlar da varmış. :(
En azından kız arkadaşınla beraber oyun oynayıp eğlenebiliyorsun. Benim oyun oynayan adam akıllı arkadasım bile yok :)

Benden daha sıkıntılı olanlar da varmış. :(
En azından kız arkadaşınla beraber oyun oynayıp eğlenebiliyorsun. Benim oyun oynayan adam akıllı arkadasım bile yok :)
Hocam benim normalde de arkadaş çevrem yok. Yani öyle samimi olduğum arkadaşlarım 10'u geçmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,808
Üyeler
189,728
Son üye
Loresta
Geri