Yardım General Mobile e-tab 4 açılmıyor

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Geçenlerde gm e tab4 ü fabrika ayarlarına çevirdim. Artık açılırken general mobile yazısında kalıyor. Recovery moduna da giremiyorum

Yok mu bilen birisi internette hiçbir şey bulamadım

Hocam bildiğim kadarıyla ona yazılım ve root atılması gerekiyordu mebin verdiği tabletten bahsediyorsunuz değil mi?

Hocam bildiğim kadarıyla ona yazılım ve root atılması gerekiyordu mebin verdiği tabletten bahsediyorsunuz değil mi?
Hocam recovery moda girmiyor ki. Daha önce de atmıştım ama recovery olmadan atılmıyor bildiğim kadarıyla

brick etmiş olabilirsin. İnternetten uygun romlara bakıp twrp üzerinden yükleyebilirsin.

Şöyle bir şey buldum deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tekrardan romlayacaksın o tableti başka çözümün yok.
Hocam dediğim gibi rom atmak in recovery moduna girmek gerekiyor ama bu girmiyor artık

Şöyle bir şey buldum deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dediğim gibi rom atmak in recovery moduna girmek gerekiyor ama bu girmiyor artık
Brick yönteminide deneyebilirsin.

hocam bu twrp ye giriyor ben giremiyorum ki
Hocam internette brick sorununa çözüm yok gibi görünüyor.Bir teknik servise götürmende fayda var çünkü e-tab4 ve diğer sürümlerinde internette pek bir bilgi genişliği yok gibi bu tabletlere fazla değer görmediğindendir galiba ama eğer bu videoda sorununu çözmezse teknik servise gitmende fayda var.

Geri