Hocam recovery moda girmiyor ki. Daha önce de atmıştım ama recovery olmadan atılmıyor bildiğim kadarıylaHocam bildiğim kadarıyla ona yazılım ve root atılması gerekiyordu mebin verdiği tabletten bahsediyorsunuz değil mi?
Çözüm bulamadım nasıl yapacağım? Ses açma ile güç tuşuna basıyorum general mobile ekranında kalıyor recovery ye girmiyor.brick etmiş olabilirsin. İnternetten uygun romlara bakıp twrp üzerinden yükleyebilirsin.
Hocam tekrardan romlayacaksın o tableti başka çözümün yok.Hocam recovery moda girmiyor ki. Daha önce de atmıştım ama recovery olmadan atılmıyor bildiğim kadarıyla
Hocam dediğim gibi rom atmak in recovery moduna girmek gerekiyor ama bu girmiyor artıkHocam tekrardan romlayacaksın o tableti başka çözümün yok.
Brick yönteminide deneyebilirsin.Şöyle bir şey buldum deneyeceğimBRİCK SORUNU VE ÇÖZÜMÜ :D
Benim elime geçen e tab 4 sizinkilerden bile kötü öyle diyim e tab 5 twrp atam dedim öldürdüm ::D neyse nasıl yapılacağına geçelim ; general mobile yazısındayken geçelim baglayalım pc ye neyse görmüyor herkezdeki gibi zıkkım bilgisayar sağ tıkla özellikler de aygıt yöneticisi de ordan...forum.turkdevs.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dediğim gibi rom atmak in recovery moduna girmek gerekiyor ama bu girmiyor artık
Link atar mısınız hocam
hocam bu twrp ye giriyor ben giremiyorum ki