Neler Yeni

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Küçükken edebiyatçıyla sohbet ediyordum şöyle bir açıklama yapmıştı bize. "Siz gerçekten geri zekalı mısınız? Dünyanın yuvarlak olduğuna mı inanıyorsunuz siz oğlum? Nasa falan hikaye." Bu şekilde bir cümle kurdu bize kimisi hocanın deli olduğunu düşündü kimisi ise gerçekten altında bir şeyler yattığını anlamıştı. Bir kaç nasa ile ilgili çürütmeler kullanmıştı. Dünyada bilmediğimiz çok şey dönüyor. Şekli ne asla göremeyiz bunu. Tek bildiğimiz yıllardır filmlerde çizgi filmlerde bilinç altımıza sokulan geoid yapıyı benimsemiş. Onlarda haklı tabi, ufak bir karikatür ile sonlandırayım yazımı. Tavsiyem yeniliklere açık olup, her şeyi sorgulayan biri olmanızı diliyorum. Şu fotoğraf çok kişiye bişey anlatır umarım.

kitap-okumanin-faydalari_1125561.jpg
asıl üzücü olan ne biliyor musun? Bunca uğraş bunca araştırma bunca düşünce, kanıtlanmadığı sürece boşa harcanıyormuş gibi hissettiriyor. Her geçen gün ben de insanların gözünde delileşiyorum. Sadece olabilir demek bile onların gözünde deli olmamız için yetiyor.

MYSTIC

80+ Silver
asıl üzücü olan ne biliyor musun? Bunca uğraş bunca araştırma bunca düşünce, kanıtlanmadığı sürece boşa harcanıyormuş gibi hissettiriyor. Her geçen gün ben de insanların gözünde delileşiyorum. Sadece olabilir demek bile onların gözünde deli olmamız için yetiyor.
Hocam sence dünyanın düz olduğunun yeterli kanıtı var mı?Yoksa birkaç eksik kismi var ve doldurulması mi gerekiyor?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Hocam sence dünyanın düz olduğunun yeterli kanıtı var mı?Yoksa birkaç eksik kismi var ve doldurulması mi gerekiyor?
hocam daha çoook boşluk var. Zaten boşluk olmasa şuan bu konuyu tartışmazdık

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
hocam daha çoook boşluk var. Zaten boşluk olmasa şuan bu konuyu tartışmazdık
Biri gelip, "BEYLER SİZ DELİ MİSİNİZ? YUVARLAK LA DÜNYA SUSUN LA." demeden konuyu bitirelim bence. Trajikomik bir hal almaya başladı, çok gülüyorum :D

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger

MYSTIC

80+ Silver
Biri çıkmaya calistiydi da infilak ettiydi.Dusup oldu sonra

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Biri çıkmaya calistiydi da infilak ettiydi.Dusup oldu sonra
Biz kebap yolladık valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka Tokyo'dan sağa dümdüz git eğer Washington a varırsan dünya geoittir. Ama Antartika ya varırsan dünya düzdür. Denemeye değer.
Bu kadar basit. Ha sen düz diyip Washington a varıp hala düz dersen o zaman tebrikler, ışınlanmayi buldun.

Son düzenleme:

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Biz kebap yolladık valla

Kanka Tokyo'dan sağa dümdüz git eğer Washington a varırsan dünya geoittir. Ama Antartika ya varırsan dünya düzdür. Denemeye değer.
Bu kadar basit. Ha sen düz diyip Washington a varıp hala düz dersen o zaman tebrikler. ışınlanmayi buldun
Al işte. Daha dünyanın düz olduğunda kıtaların nasıl bir şekli olduğunu bile bilmeyen birisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Al işte. Daha dünyanın düz olduğunda kıtaların nasıl bir şekli olduğunu bile bilmeyen birisi
Kıtaların şekli belli sen ne uyduruyorsun bari anlatta bilelim

He ayrıca Tokyo'dan başla sağa veya sola git Tokyo'ya varirsin düz dünyada bunun mümkün olması için ışınlanmak falan gerekmiyor mu

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kıtaların şekli belli sen ne uyduruyorsun bari anlatta bilelim

He ayrıca Tokyo'dan başla sağa veya sola git Tokyo'ya varirsin düz dünyada bunun mümkün olması için ışınlanmak falan gerekmiyor mu
Anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. Aykırılığı, cahilliği iyi sanıyorlar. Kendilerini üstün görüyorlar....

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hayır bide çok ciddiler
Sorun da bu zaten, delilleri yok ve safsatalarıyla mevcut delilleri çürüttüklerini sanarak ben merkezli bir düşünce yapısı ile hareket ediyorlar. Onlara göre onlar haklı 7 milyar insan yanlış biliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,891
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom