eiğitim modunda aldığım fps değeri buben bu pc ile lolde 200 fps'yi geçiyorum aramda neredeyse
Entegre ekran kartını kullanıyor olmayasınız? (işlemcinin)bilgisyar parçalarım i5 10300h gtx 1650 8gb ram lolde en yüksek ayarlda 70-80 fps alıyorum valorant 1024x768 en düşük ayarlar 120fps i geçmiyor bütün driverlarım güncel fakat fps değerlerim böle sorun nedir lütfen yardım edin
kanka bence optimizasyon sıkıntısı felan olabılır. Team fightlarda 40'a kadar düşüyor benimki de normal değil yani o pc ile o fps alman internetten bir bakar mısın youtubedan felan testlerine hangi oyunda hangi fps almışeiğitim modunda aldığım fps değeri bu
kafayı yiyecem bu fpsler ne böle nasıl düzelecek
oyunları açarken sağ tıkla ordan ekran kartını seçbilgisyar parçalarım i5 10300h gtx 1650 8gb ram lolde en yüksek ayarlda 70-80 fps alıyorum valorant 1024x768 en düşük ayarlar 120fps i geçmiyor bütün driverlarım güncel fakat fps değerlerim böle sorun nedir lütfen yardım edin
Belki havalar sıcak olduğundan performanstan çalıyordurbilgisyar parçalarım i5 10300h gtx 1650 8gb ram lolde en yüksek ayarlda 70-80 fps alıyorum valorant 1024x768 en düşük ayarlar 120fps i geçmiyor bütün driverlarım güncel fakat fps değerlerim böle sorun nedir lütfen yardım edin
oyunları açarken sağ tıkla ordan ekran kartını seç
ya da
nvida denetim masası>3d ayarlarının yönetilmesi>tercih edilen grafik işlemcisini 1650 ekran kartını seç düzelir
Alıntıyı görüntüle
Grafik ayarlarını yükseltmeyi deneyinAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekranda gözüktüğü gibi gpu %46 kullanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
denedim bir şey değişmediGrafik ayarlarını yükseltmeyi deneyin
ayarları en yükseğe al düzelmesi lazımmesela alt tab attığım zaman bir anda %100 kullanmaya başlıyor oyuna tıklıyorum oyun ilk önce 300 fps ile başlıyor bir anda 70-80 fpse inip gpu 46 değerlerinde kullanılmaya başlıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
denedim bir şey değişmedi