Neler Yeni

🔥Geri sayım başladı | Milli uzay programı 🔥

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
yahu kardeşim 55 milyon dolar ver sende git bunun devletle türklükle bir alakası yok primini yaptığınız olaya bak.
Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama nasıl olsa okumayacaksın bile o yüzden sen böyle ön yargınla devam et bende sana bir şey demedim say.
Umarım bir gün ön yargılarını yıkıp ve üşenmeyip insanların neler yazdığını okursun neden bu gibi şeylerin önemli olduğunu anlarsın.

Reav

80+ Silver
Aslında uzun uzun yazmak isterdim ama nasıl olsa okumayacaksın bile o yüzden sen böyle ön yargınla devam et bende sana bir şey demedim say.
Umarım bir gün ön yargılarını yıkıp ve üşenmeyip insanların neler yazdığını okursun neden bu gibi şeylerin önemli olduğunu anlarsın.
Dostum ne diyorsun senin yazdığın gereksiz yazıyı okudum tamamen sende para biriktir 55 milyon dolar yapmaya yaklaşamazsın bile bu vizyonsuzlukla

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
neden önemli? elon musk ın şirketine 55m dolar ödeyip uzay istasyonuna gitmek=kamil koçtan bilet alıp ankaradan istanbula gitmek. Turistik bi geziden farkı yok bu işin. Bilimsel deney falan filan diye sallayıp sıkıyolar. Ne bileyim airbus ın ürettiği bi uçakla yurt dışına gittiğimde falan da böyle televizyonlara falan çıkabilir miyim? İstikbal göklerdedir diye söylerim onda sıkıntı yok. Ülkemiz için çok önemliydi şöyleydi böyleydi de derim. Şimdi uçağa binip uçsam televizyona çıkar mıyım onu söyleyin bana. C.başkanı bana övgüler falan dizip siyasi propaganda yapar mı benim üzerimden?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
Dostum ne diyorsun senin yazdığın gereksiz yazıyı okudum tamamen sende para biriktir 55 milyon dolar yapmaya yaklaşamazsın bile bu vizyonsuzlukla
Tamam yüce kişilik biz vizyonsuzlar olarak bununla gurur duyuyoruz umarım sende yaptığın büyük işleri bizim gibi basit insanlarla paylaşırsın bir gün.

Reav

80+ Silver
Tamam yüce kişilik biz vizyonsuzlar olarak bununla gurur duyuyoruz umarım sende yaptığın büyük işleri bizim gibi basit insanlarla paylaşırsın bir gün.
Yüksek ihtimalle elde ettiğim başarılar seninkinin 10 katı felandır.
@Eren Güven açıklamış zaten tekrardan sana bak neyse daha fazla elimi yormaya değmezsin.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Sinan
Evrim Ağacının bir çok fikri ile ters düşsem de bu konuda açıklayıcı bir video yapmış ve bence her 2 tarafa da olayı özetlemiş.
Ben bu olayı belki kendi içimde çok abartmış olabilirim ama ben tıpkı videonun son dakikalarında bahsettiği gibi bu olayın gelecek nesillerimiz için bir örnek olabileceğini düşünüyorum ve genç neslin aklına çok büyük fikirlerin tohumlarının ekeceğini düşünüyorum.
Bazen olayları tam olarak görmek için fikirlerimize zıt olan kişileri bile dinlememiz gerekir hep aynı açıdan bakarsak göreceğimiz şeyler asla değişmez.

Kenetlenme videosunu da atayım belki merak edip izleyen olabilir. Benim özellikle bu işlerin tam olarak içinde olan Doktor Ayşegül Tümer'in heyecanı ve açıklamaları çok hoşuma gitti.

Top Bottom