mkb7
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Kullanılmıyor kiN11den razer gold kuponu alıp nakite çevrilebilir.
Kullanılmıyor kiN11den razer gold kuponu alıp nakite çevrilebilir.
Getir finansa 5 tl attım.Sonra hepsipay e attım.Fakat hepsipay e hafta sonu para geçmiyomuş.Pazartesi gelicekmiş para.Başka para atıcağım bir uygulama varmı? Nays vs olurmu meselaGetir uygulamasından getir finansa üye olup kyc yapın, sanal kart oluşturup hesaba 3-5tl para atın. Hepsiburada hepsipay kısmından sanal kartınızı kullanarak yükleme yapın sonrasında hesabınıza 350tl getir para tanımlanacak ve tüm getir siparişlerinde geçerli (getir büyük-getir-getiryemek-getir çarşı) ayrıca kupon da kullanabiliyorsunuz bedavaya geliyor
Not: Ödeme tamamlama adımında kartın altında getir para kullan tikinde gözükecek gelen para, bakiye olarak gözükmeyecek.
Dipnot: Getirparayı n11de de kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
N11de miBen çözdüm sanırım sorunu kartınızı masterpass a kaydedip kullanabiliyorsunuz
Güvenilir ve en az komisyonla razer gold pinini nerden satabilirim? Bu taktiği kullanmak istiyorum ben de.Evet kullandım ben de sağolasın
Ben başka bir ürün aldım direktGüvenilir ve en az komisyonla razer gold pinini nerden satabilirim? Bu taktiği kullanmak istiyorum ben de.