Getir 50₺ indirim

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,415
Sana ve bugüne özel sınırlı sayıdaki 5NİSAN koduyla tüm restoranlarda geçerli 50 TL indirimin tadını GetirYemek'le çıkar.

yok olmuyor kampanya uygulandı diyor gözükmüyor :/

Restoran, indirimli sipariş ettiğim için iptal etti siparişimi. Aradım doğruladım pişkin pişkin söylüyor bir de ya çıldıracam. Şimdi paramın geri yatmasını bekle bir de.

Restoran, indirimli sipariş ettiğim için iptal etti siparişimi. Aradım doğruladım pişkin pişkin söylüyor bir de ya çıldıracam. Şimdi paramın geri yatmasını bekle bir de.
şikayet et desteğe

İndirimli sipariş ettiğini onlar görmüyor faturada tam fiyat çıkıyor

Minimum sipariş tutarının altında dedi. En az 100 liraya getiriyordu, 50₺ ödedim, 10 saniye sonra bildirim geldi Getir'den iptal oldu diye. Zaten Google Maps'ten yorumlara baktım millet hep şikayet etmiş rezillik gerçekten ya.

Evet öyle kuponu getir ödüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kolpa sıkma kupon tutarını getir ödüyor

Kolpa sıkma kupon tutarını getir ödüyor
Ne kolpası sen ne diyon ya adam aradı minimum tutar diyor, ee ben minimum tutarın üzerindeki ürünü sipariş verdim indirimli olarak. Madem görmüyor bana neden öyle dedi.

Ne kolpası sen ne diyon ya adam aradı minimum tutar diyor, ee ben minimum tutarın üzerindeki ürünü sipariş verdim indirimli olarak. Madem görmüyor bana neden öyle dedi.
Adamın canı o tutara getirmek istememiştir. İndirimsiz tutara yani.

Atsana ekran görüntüsü adama sipariş ettiğin kupon dahil tutar gidiyor senin indirimli halin gitmiyor

Adamın canı o tutara getirmek istememiştir. İndirimsiz tutara yani.
Yoo zaten bilerek getirmiyorlar olay o. Yorumları inceledim Google Maps'ten 300 yorum var 50 tanesi falan keyiflerine göre sipariş iptal ediyorlar demişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,964
Üyeler
197,094
Son üye
destra
Geri