Getmobil'den S23 Ultra alınır mı?

33-35k arası sıfır yd s24 ultra alınır o paraya yenilenmiş bir cihaza o kardar para vermek kumar gibi risk taşır.

Yenilenmiş cihaz almayın aldırmayın başınız ağrımasın iki üç kuruş daha ucuz olsun diye başınıza ne geleceğini bile bilmiyorsunuz. Cihazın durumu belirtilmiş ama yan sanayi parça takılı mı değil mi bilmiyoruz. Madem ucuza arıyosun yurt dışından bir tanıdığa aldır sıfırı 30 binden daha ucuza geliyor 8 ay gönlünce kullan istersen de server kaydı yaptır

Hocam bu cihazlar zaten kayıtlı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt ücretleri telefondan daha pahalı ama :D
39kya yenilenmiş almak yerine sıfır s23u alıp kayıt ederek 30-31kya getirebilirsin onu diyorum.

Hocam bu cihazlar zaten kayıtlı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt ücretleri telefondan daha pahalı ama :D
samsung telefeonlarında pasaport kayıt yok sadece imei atılıyor buda yaklaşık fiyatı 3-5bin tl arası değişiyor daha ucuzada bulabilirsin.

39kya yenilenmiş almak yerine sıfır s23u alıp kayıt ederek 30-31kya getirebilirsin onu diyorum.
samsung telefeonlarında pasaport kayıt yok sadece imei atılıyor buda yaklaşık fiyatı 3-5bin tl arası değişiyor daha ucuzada bulabilirsin.
O tür IMEI işlerine hiç girmek istemiyorum, normal garantisi olan Türkiye kayıtlı bir cihaz olması önemli bence.

Geri