Ghost ve Lapierre bisikletler nasıldır ?

ayberkd50

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,078
Bütçe
17000
Carraro daytona serisine bakıyordum ki neredeyse her yerde stok bitmiş. Big serisinin alt modellerine yöneldim ama o da aynı durumda.
Bir bisikletçiler ghost ve Lapierre bisiklet tavsiye etti. Fikriniz var mıdır, nasıldır?
Bana kaliteli geldi.

Carraro daytona serisine bakıyordum ki neredeyse her yerde stok bitmiş. Big serisinin alt modellerine yöneldim ama o da aynı durumda.
Bir bisikletçiler ghost ve Lapierre bisiklet tavsiye etti. Fikriniz var mıdır, nasıldır?
Bana kaliteli geldi.
ghost bu bütçelerde çok kaliteli bir bisiklet tavsiye ederim

Bana kaliteli geldi.
güzeldir hocam

ghost bu bütçelerde çok kaliteli bir bisiklet tavsiye ederim
gittim baktım. Ghost kato universal 27 vites modeli var. Özellikle fiyatının düşük olduğunu belirtti. 17.700 TL. Bana da gayet mantıklı geldi.
Kron XC500 alacağıma donanımı biraz daha düşük ghost alırım daha iyi bence.

Bana kaliteli geldi.
Ghost İyidir Hocam Bide Rock Diye Başlayan Birtane Vardı Veya Scott Muydu Tam Emin Değilim Bulursan Onlarda İyidir

Geri