2 hafta önce bu monitörü aldım
monitörle alakalı overdrive modunu en yükseğin 1 altına al monitör ayarlarından2 hafta önce bu monitörü aldım
James Donkey Rion R40 24″ 240Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör
cs2 de ghosting yediğim için iade işlemi başlattım şimdi tekrardan yeni monitör aldım markası
Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz
bunda da aynı şekilde ghosting yiyorum sizce başka bir durumdan dolayımı ghosting yiyorum yoksa monitörle mi alakalı bu durum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Panel yetersiz ise bu her türlü olur.monitörle alakalı overdrive modunu en yükseğin 1 altına al monitör ayarlarından
tamamda bu overdrive ayarı ne için var ben aksine bir şey söylemedimPanel yetersiz ise bu her türlü olur.
bütçe bu kadar kral xdParasını basıp düzgün bir monitör alarak. Ya da ince eleyip sık dokuyarak iyi bir araştırma yapmak.
deniyorummonitörle alakalı overdrive modunu en yükseğin 1 altına al monitör ayarlarından
Ghostingi tamamen engellemez veya ortadan kaldırmaz, ancak azaltır. Senin dediğin de doğru. Denesin bakalım, olmazsa budget uptamamda bu overdrive ayarı ne için var ben aksine bir şey söylemedim
yine aynı sorunu yaşıyorum sadece cs2 de oluyor bu sorun pubg valo da problem yok amaGhostingi tamamen engellemez veya ortadan kaldırmaz, ancak azaltır. Senin dediğin de doğru. Denesin bakalım, olmazsa budget up
Bir ayarları kontrol et, nvdia ayarları önemli refleksi aç, smooth motion aç. Tepki vermesini hızlandıracak her şeyi aç... Tabi ekran kartını bilmiyorum umarım amd değildir. Oranın ayarlarını net bilmiyorum.yine aynı sorunu yaşıyorum sadece cs2 de oluyor bu sorun pubg valo da problem yok ama
amd kullanıyorumBir ayarları kontrol et, nvdia ayarları önemli refleksi aç, smooth motion aç. Tepki vermesini hızlandıracak her şeyi aç... Tabi ekran kartını bilmiyorum umarım amd değildir. Oranın ayarlarını net bilmiyorum.
amd kullanıyorum![]()
işte o kadar anlamıyorum maalesef kiO zaman bu teknolojilerin karşılıklarını aç.