Çözüldü✓ Ghosting olayını nasıl çözebilirim

Rumpigy

80+
Reaksiyon skoru
1
2 hafta önce bu monitörü aldım

James Donkey Rion R40 24″ 240Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör

cs2 de ghosting yediğim için iade işlemi başlattım şimdi tekrardan yeni monitör aldım markası

Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz

bunda da aynı şekilde ghosting yiyorum sizce başka bir durumdan dolayımı ghosting yiyorum yoksa monitörle mi alakalı bu durum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
monitörle alakalı overdrive modunu en yükseğin 1 altına al monitör ayarlarından

Parasını basıp düzgün bir monitör alarak. Ya da ince eleyip sık dokuyarak iyi bir araştırma yapmak.

Vsync veya başka bir teknoloji açık olmasına rağmen yırtılmalar veya ghosting oluyorsa, sorun monitördür. Bu yüzden testler önemli orada verilen gtg veya mrtp değerleri yalan olabilir, olmasa bile oc/overdrive açık halidir.

tamamda bu overdrive ayarı ne için var ben aksine bir şey söylemedim
Ghostingi tamamen engellemez veya ortadan kaldırmaz, ancak azaltır. Senin dediğin de doğru. Denesin bakalım, olmazsa budget up

yine aynı sorunu yaşıyorum sadece cs2 de oluyor bu sorun pubg valo da problem yok ama
Bir ayarları kontrol et, nvdia ayarları önemli refleksi aç, smooth motion aç. Tepki vermesini hızlandıracak her şeyi aç... Tabi ekran kartını bilmiyorum umarım amd değildir. Oranın ayarlarını net bilmiyorum.

Geri