2-3 gun once int kesilmiş hocam. Baktim yorumlarina. Ve çogu kisi memnun degil. Turknet daha cok guven veriyorben gibirnet kulannıyorum memnunum kardeşim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
doğrudur ama ben bir sıkıntı yaşamadım .2-3 gun once int kesilmiş hocam. Baktim yorumlarina. Ve çogu kisi memnun degil. Turknet daha cok guven veriyor
Turknetin kendi altyapısı yoksa gerek yok yanidostum Turknet neyse gibirnet te aynısı ikiside TT alt yapısını kullanan sağlayıcılar Turknet ten gibirnete geçtim bi sıkıntı yaşamadım yaklaşık 5 ay oldu fiber altyapı kullanıyorum .
Hocam iste demek istedigom bu. Ucuz etin yahnisi hesabi. Digerinin daha cok musteriis olmasian ragemn aradaki 60 tl bosa degildir diye dusunmekteyim. Turknete gecmeyi dusunuyorum. Diger konumda da turknet modem ucreti ile ilgili bir soru sordu.Valla 3 ay kadar birkaç arkadaş aynı anda denemek için geçtik. Hepimizin altyapıları iyi olduğu halde bu kadar sorun yaşadığımız başka bir firma yoktu. Sıkıntı yaşamayan vardır elbette ama biz baya kötü bir deneyim yaşadık. Hiç sekmeden hepimizde hergün aynı anda kopma oluyordu. Her akşam internet hızında yavaşlama da dahil. Bu arada hepimiz farklı şehirlerdeyiz. Müşteri hizmetleri gıbırnetin sunucularından kaynaklı sunucunuzu değiştiriyorum gibi bir cevap veriyordu her seferinde. Yani her ne kadar hepsi TTnin altyapısını kullansa da durum hep aynı olmuyor. Şimdi hepimiz önceden kullandığımız firmalara (millenicom,turknet,superonline) geçtik. Hiçbirimizde tek bir sorun dahi yok. Normalde bu kadar uzun yazmazdım da gıbırnet o kadar nefret ettirdi ki kendinden dayanamıyorum
allah bozmasın aylık 110tl ödüyorum bir sıkıntı yaşamadım 4 5 ay olmuştur
turknetten geçtim bir sıkıntı yaşamadım sadece fiyat yüksek geldi ikiside aynı şuan benim içinHocam siz yasamamissiniz ne guzel. Ama yasayan cok insan var. Sonrasinda onunla ugrasmak istemiyorum hic iptal et yenisine gec fln.
Gecis islemleri cok zormu?turknetten geçtim bir sıkıntı yaşamadım sadece fiyat yüksek geldi ikiside aynı şuan benim için
2 güne geçiyorsun kolayGecis islemleri cok zormu?
Eve gelip bir seyler fln bagliyorlar + onlara para veriyoruz drgilmi?2 güne geçiyorsun kolay
benim internet bağlıydı zaten eve kimse gelmiyor normal turknetten geliyordu internet şimdi gibirnetten geliyor modeme kadar kablo çekiliydi önceden türktelekom bağlamıştı hatta aynı modemi kullanıyorumEve gelip bir seyler fln bagliyorlar + onlara para veriyoruz drgilmi?