Gaz teli sıkısıyor veya kısadır muhtemelenSorum başlıkta gibidir benim tahminim gaz teli kısa geliyor ne kadar doğrudur?
Birde motor 0 bayiden çıkardım alt takımdan bir cızırtı gibi ses geliyor normalmidir acaba?
o zaman cok daha kisa, sola dogru adam akilli vevirebiliyomusnSağ tarafa gazın olduğu yere çevirince oluyor.
Heryerde dönüyor onda sıkıntı yok tam kırabiliyorum ama tam kırınca gaz veriyoro zaman cok daha kisa, sola dogru adam akilli vevirebiliyomusn
motor nedirHeryerde dönüyor onda sıkıntı yok tam kırabiliyorum ama tam kırınca gaz veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni farkediyorum akü ışığıda kırmızı yanıyordaha 6kmde
motorun türkiye montajlı modellerindense hiç iyi montaj yapamıyorlar servisi nereyse google den iyi puanlı birisine götürSorum başlıkta gibidir benim tahminim gaz teli kısa geliyor ne kadar doğrudur?
Birde motor 0 bayiden çıkardım alt takımdan bir cızırtı gibi ses geliyor normalmidir acaba?
Yani bu dicegim çok saçma olucak belki motorun kendi özelliği olabilir mi stop etmemek icinSorum başlıkta gibidir benim tahminim gaz teli kısa geliyor ne kadar doğrudur?