Knk standı derken monitörün üstünden mi yoksa sadece standı mı soruyorsun sana ölçerim hemen.Standı kaç cm bilen var mı, yukarda kitaplık var sığarsa almayı düşünüyorum ona göre.
Gaza gelme de iyi kanka. Birkaç hafta evvel 3800'e aldım bence f/p olarak bütçesinde rakipsiz, Dell vardı o bitti.Beyler gazınıza geldim aldım inşallah iyidir.
Toplam aşağıdan yukarı 42 cm mesafem var monitör en aşağıdayken standla birlikte kaç cm oluyor stand üstte kalıyorsa o da sığması lazım.Knk standı derken monitörün üstünden mi yoksa sadece standı mı soruyorsun sana ölçerim hemen.
En aşağıdayken monitörün üstünden de standın üst noktasından da neredeyse tam 40cm, max 54cm kadar olabiliyor.Toplam aşağıdan yukarı 42 cm mesafem var monitör en aşağıdayken standla birlikte kaç cm oluyor stand üstte kalıyorsa o da sığması lazım.
İyiymiş o zaman sığar, alabilirim. Teşekkürler.En aşağıdayken monitörün üstünden de standın üst noktasından da neredeyse tam 40cm, max 54cm kadar olabiliyor.
Evet hocam ben de 1 aydır monitör ihtiyacından dolayı her allahın günü monitör aradım. Haklısınız, fiyatlardan haberim var. En son Dell G2422HS aldım fakat ölü pikselden dolayı iadeye gönderdim. Tam o sırada bu monitör 3799 iken 4600 oldu. Şimdi de yine düştü, bu bütçede bundan iyisi yok bence. Bugün alabildiğimizi yarın alamıyoruz yapacak bir şey yok.3 hafta önce aldım bu fiyata. 2 gün sonra fiyatı 4.300 yaptılar. Şimdi aldığım fiyata KASIM İNDİRİMLERİ olarak bakıyorum.
overclockla 4k 60hz destekliyor sanırım bilginize arkadaşımınki öyle2k sevdasına alamıyorum şunu