🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Ben de aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim oda da çok ışık kaynağı yok, acaba glossy mi almalıyım yoksa matte mı bilemedim. Su an matte kullanıyorum, hiç glossy kullanmadım
Böyle bir durumda QD daha mantıklı olabilirdi tabii ama tercih meselesi. Ben ilk defa mat kullanacağım, hoşuma gitmezse eğer satarım direkt. Glossy Asus Tandem çıkana kadar kullanıp satacağım zaten 90% ihtimalle.

Son düzenleme:
QD-OLED kullandım uzun süre, temizlemek için öncelikle tozunu saatçi pompası tarzı bir şeyle alman ve sonrasında saf suyla ıslatılmış gözlük bezi veya mikrofiber bez kullanarak silmen gerekiyor. Ben hiç temizleme konusunda sorun yaşamadım böylelikle.
Temiz kullandığın için doğrudur kardeşim fakat gözlerimle şahit oldum bana göre değil hapşuruk, damlama, sıçrama gibi düşün iyi batsın sıkıntılı zaten görünce onu fikrim değişti mat kaplama aslında bir nevi koruma tabi saygı duyarım isteriz hepimiz parlak olsun canlı olsun ama korumada önemli gibi birde mat yansımayı iyi alıyor buda bir artı, şuan ise tek nedenim yani panel yeni, fiyat iyi Asusu biliyoruz artık yıl sonuda geldi 40k ağır gelir hocam, şartlar yeterince zor zaten

Temiz kullandığın için doğrudur kardeşim fakat gözlerimle şahit oldum bana göre değil hapşuruk, damlama, sıçrama gibi düşün iyi batsın sıkıntılı zaten görünce onu fikrim değişti mat kaplama aslında bir nevi koruma tabi saygı duyarım isteriz hepimiz parlak olsun canlı olsun ama korumada önemli gibi birde mat yansımayı iyi alıyor buda bir artı, şuan ise tek nedenim yani panel yeni, fiyat iyi Asusu biliyoruz artık yıl sonuda geldi 40k ağır gelir hocam, şartlar yeterince zor zaten
Alienware AW2725DF kullandım 1 sene boyunca, burn in yaşadığım için yenisiyle değişimi yapıldı. Fiyat olarak makul olup en iyi QD renk kalibrasyonuna sahip modeldi ama o olaydan sonra QD kullanmak istemedim tekrardan ve hiç açmadan ilana koydum direkt. Yeni panel+WOLED daha mutlu edecektir diye düşünüyorum ben de. Umarım renkler yakın olur.

Ben de aldım.

Böyle bir durumda QD daha mantıklı olabilirdi tabii ama tercih meselesi. Ben ilk defa mat kullanacağım, hoşuma gitmezse eğer satarım direkt. Glossy Asus Tandem çıkana kadar kullanıp satacağım zaten 90% ihtimalle.
Hocam normalde black out perdelerle kullaniyorum odayi, ama bazi zamanlar aksamlari isigi aciyorum, isikta tam arkadan vuruyor. Su an ki monitor mat oldugu icin yansimadan hic sikayetci olmadim. Direk verdim siparis. Fiyatibda uygun valla. Bakalim ne zaman gelecek

sorma valla ben de vericektim sipariş:( bu incehesap ne ayak ya sitede monitör var ama hiç satmadılar sanırım 31inde sonra kargoda diyorda hiç satmadın ki neyini kargoya vereceksin distribütörden stok mu alamadılar acaba
Hocam bakarak olun, arada bir tebilon açılıyor kapanıyor.
Onun dışında bu monitor, 12. ayda tekrar Türkiyede stoklanacakmış onun bilgisini vereyim.

Tebilon’la sabah görüştüm sınırlı adet ön sipariş açtık dediler, açar açmaz aldım bir tane. Buradan bir arkadaş da aldı ve tükendi. Demek 2 tane açılmış 🙂

sorma valla ben de vericektim sipariş:( bu incehesap ne ayak ya sitede monitör var ama hiç satmadılar sanırım 31inde sonra kargoda diyorda hiç satmadın ki neyini kargoya vereceksin distribütörden stok mu alamadılar acaba
İncehesap’a stok gelmeyecekmiş yakın zamanda, bilgi almıştım ben.

İncehesap hiç stok açmadı en baştan takip ettim hergun baktım 3 Taksit imkanı var diye birde sözde gigabayte resmi distribütörü geçiyor

Tebilon’la sabah görüştüm sınırlı adet ön sipariş açtık dediler, açar açmaz aldım bir tane. Buradan bir arkadaş da aldı ve tükendi. Demek 2 tane açılmış 🙂
Ben de dün görüşmüştüm yeni stok için. Bu sabah açıldığında aldım sanırım 3 adetmiş.

Dell ve Gigabyte ın 27k ya sattığı monitörleri Asus 36k ya satıyor...

Üç model de Samsung un Gen 3 panelini kullanıyor. :D Monitörün önünde Asus yazmasının dışında fark yok.
Hocam evet attığınız monitör için haklısınız fakat yanlış değilsem o monitörün msrp si 700 dolar %20 kdv ile 840 dolar o da 35300 yapıyor xg27aqwmg msrpsi 600 dolar olarak güncellenince 720 dolar yapıyor kdv ile o da 30200 yapıyor düz 30k yada 31k yaparlar diye tahmin ediyorum tabi net bir bilgi yok elimizde sadece varsayımlar üzerinden konuşuyoruz

Hocam evet attığınız monitör için haklısınız fakat yanlış değilsem o monitörün msrp si 700 dolar %20 kdv ile 840 dolar o da 35300 yapıyor xg27aqwmg msrpsi 600 dolar olarak güncellenince 720 dolar yapıyor kdv ile o da 30200 yapıyor düz 30k yada 31k yaparlar diye tahmin ediyorum tabi net bir bilgi yok elimizde sadece varsayımlar üzerinden konuşuyoruz
Doğrudur msrp fiyatına bakmadım sadece bazı modeller arasındaki fiyat farklarını göstermek istedim.

Bu trde e kötü 32-35-40 civarlarını görebilir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri